Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

Таланта, който ме грабна

<< < (2/6) > >>

Adrian:

96 euro с транспорт! (3 секции)(без звук)

lubomir:
Еми хайде светнете хората от къде да си го вземат на тази цена де!

Adrian:

миналия месец го ковнах в Бея ;) чисто ново , DB , 3 секции - разбира се , иска се и късмет - преди това изпуснах 3 - поради високите им цени ; това падна на 82 еуро ; иска се търпение обаче; на всичкото отгоре дойде благополучно , което доста ме притесняваше

br185:

--- Цитат на: Adrian link=topic=453.msg4984#msg4984 date=1210531704 ---
миналия месец го ковнах в Бея ;) чисто ново , DB , 3 секции - разбира се , иска се и късмет - преди това изпуснах 3 - поради високите им цени ; това падна на 82 еуро ; иска се търпение обаче; на всичкото отгоре дойде благополучно , което доста ме притесняваше

--- Край на цитат ---
Да ти е честита новата придобивка и да навъртиш много километри с нея.

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=453.msg4967#msg4967 date=1210522631 ---3 секционният без звук може да се намери нов точно за 350-400лв. Няколко човека от форума се обзаведоха с такива вече...

--- Край на цитат ---
Пък за цената аз не споря просто споделям информацията която имам.

lubomir:

--- Цитат на: Adrian link=topic=453.msg4984#msg4984 date=1210531704 ---

--- Край на цитат ---
А виж така може. Обаче ибей освен търпение се иска и късмет. Да ти е честит. Определено си е било за притеснение като имам в предвид дължината на опаковката.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия