Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Лозе в N(1:160) и Шато върху модул N-RE

<< < (2/5) > >>

emilchaushev:
Трудно е да кажа за времето. За 200 лозички ми отне две вечери по 3 часа да нправя Т заготовките. След това ги карах на серии по 50, защото имам само 50 щипки. Гела се нанася за около 50 минути на 50 лозички и след час се изпръскват. Боята съхне за 24 часа, така , че 4 дена беше изпръскването. Слагането на космите и поръсването е за по малко от минута.

Въпросът с листчетата не го разбрах.

daddy_g:
Боята ти съхне 24 часа защото лично според мен си избрал грешната боя. Dupli color за мен са гола вода, аз ползвам само Very Well, съхне за 15 минути

gzo:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=4589.msg96218#msg96218 date=1409379065 ---Въпросът с листчетата не го разбрах.

--- Край на цитат ---

Всъщност въпросът беше за лакът, за какво се ползва ? За залепване на листата на лозето ли ? ("листчетa" ги наричам защото са умалено копие на реалите лозови листове)

emilchaushev:
О да лакът е точно за оформянето на листната маса

gzo:
Благодаря Емо !
Ще следя темата с интерес. Аз също ще правя асма, но смятам за стебло да ползвам нишка канап защото поне на цвят и усуканост го докарва 1:1. Ще я втрърдя с разтвор на Ц-200, а листчетата ще пробвам с лак.
Ще мъча да направя и гроздове, но още се оглеждам за подходящи по размер топчета ?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия