Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
Тема само за юнаци
TANO:
Нема отърване от мене! Продължавам да досаждам с тия дековилки.
Машинката е със същите допълнителни екстри като черната. Ръкохватки, степенки, кобилици на клапаните, тръбички и рамото на спирачния вал. Има само две различия. Първото е, че като нова машина с този оригинален сив цвят, все още няма надстройка на въглищарника.
Втората разлика(която се вижда и на първата снимка), е кръглия капак на комина. И май се сещам за какво е тая чучавка висяща от долната страна на центрофугата. Дали пък не е ръчка, с която капака се завърта в затворено и отворено положение?
Няма да ме заболи да пусна още няколко снимки.
Така цялото санитарно влакче придоби следния вид.
TANO:
Извинявам се, че пак съм тука, ама за сега е за последно. Черната машинка също се сдоби с капак:
Сега идва ред на зелената, с тенденция да стане малко по зелена. Обаче още съм в началото. Надявам се до 2-3 седмици да видим каква ще я свърша.
:hi:
TANO:
Наред е пътническото влакче. По вагоните принципно нищо ново, освен че си имат вече и пътници
По машината – понеже имам една като нова с оригиналния сив цвят и една в средните години на експлоатация, тази трябва да е като в последните години на експлоатация. Затова с крайно неудоволствие трябва да махна ръчната и парната камбани и маркуча със стойката му на предния пясъчник. Новите чучавки – голям въглищарник и тези маркучи висящи от кабината встрани. Не знам за какво са, но предполагам, че са удължения на шлаберните тръби на инжекторите, за да не тече вътре в кабината. Мисан и Петко да кажат дали съм прав.
Иначе ще има обичайните дръжки, степенки, кобилици и тръбички, но за разнообразие ръкохватката на вратата на димната камера ще я сложа вертикално, както е на тази снимка. Иначе повечето са хоризонтални
На много снимки се виждат маркучите от кабината, ето две такива
TANO:
:hi:
Ми… те го те:
Първоначален №353, от 1936 г. №402, HENSCHEL фабр. №13316 от 1914 г. Допълнителна екстра на моделчето е, че фабричната табела е със същия № и година. Лошото е, че цифрите са твърде дребни и не си личат много. Другото е, че според Деянов локомотива е предаден още през 1949 г. на мина Чумерна, т.е. със сигурност никога не е бил с тази зелена разцветка, но на мен не ми пречи да си сипя едно. Може и две! Наздраве! :drinks:
KRAKOMOBILA:
Много любима тема! Браво, невероятни са! :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия