Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 20:28:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на EMPEROR  (Прочетена 5306 пъти)
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« -: 18 Септември 2007, 11:20:29 »

Нека всеки сподели малко инфо за себе си и от колко време се занимава с хобито усмивка

Аз нека започна първи.. усмивка
Казвам се Лъчезар (Лъчо) ... на 26 години съм, от София. Работя като програмист ... пиша игрици усмивка
Първите ми срещи с хобито са били още преди да проходя и съответно доста неща са минали през малките ми ръчички ... за съжаление без шанс за втори живот голяма усмивка ... По-сериозно, вече гледащ на влаковете като нещо повече от много и малки части на едно място събрани така, че да ти е интересно да ги разглобиш, се хванах на към 16 годиншна възраст ... но беше за кратко, тъй като нямах собствени фондове за спонсориране на хобито ... Преди около 2-3 години отново се захванах сериозно. Този път имам време и финанси да отделя на детската си мечта ...
Подмених си почти целият подвижен състав, който макар и скромен, си ми е влязъл под кожата до последният вагон намигване
Събирам в НО, макар че преди съм имал и ТТ и N ... но за мен НО винаги е бил и ще си остане предпочитаният мащаб.

Любимите ми марки са BRAWA, ROCO и PIKO.

Както се спомена и в една по-горна тема, не е лошо като се опознаем, да си направиме и някакво събиране на биричка и раздумки усмивка
« Последна редакция: 15 Януари 2009, 22:32:15 от EMPEROR » Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: