Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Лудогорец в Шампионска лига

<< < (4/9) > >>

Der Hetzer:
Ами то в една нормална държава ганьо батков, баждеков, лупи, тото динев, караибрахим банго-василев, джуджето от село Микре, домус бей и всякакви подобни престъпници отдавна щяха да чупят камъни с дървени лъжици в някой "курортен комплекс от затворен тип"

XRISTO:
Напълно ти вярвам,  Der Hetzer, майка му пък ограби завод "Балкан" в Ловеч. Предприятие, даващо работа в онези години на близо 10 000 души е изнесено, нарязано на скрап и със работници до към 300 човека, които до скоро и парите си не вземаха редовно, сега не знам, може и да им ги дават. Приватизационен фонд. Купуват си, продават си, въртят си далаверките. Аз дори имам акции от там но до ден днешен никой и не ме е потърсил за дивиденти или за някакво лъжливо обяснение поне. Измамници и мошеници.  Прославяли българия, ами все ми е едно дали те ще я прославят или сливенските джебчийки в чужбина. И без това на никой никога не му е пукало, не му пука сега и никога няма да му пука за нашата тъпа държава. И нарочно пиша българия с малка буква - загуби си я 1989 година и още не си  е заслужила голямата в моите очи.

j.k.kolev:
Абе, Испания изкла два континента, ограби половината планета, инквизира милиони прогресивни  хора по света и вместо да се срамува, че е дръпнала човечеството с векове назад, аз трябва да се вайкам, че Домуса нарязал някой друг кораб на скрап. Все едно, ако беше държавно, нямаше да си ги нарязали вече -справка БДЖ, унищожи си подвижния състав, обаче  отбор в шампионска лига не изпрати. Опазил ме Господ да подкрепям кралските балерини, които се нуждаха от съдийска подкрепа за тази победа, вместо да викам за  български отбор, да не би всяка година да имаме по два-три отбора в ШЛ, че да си изявявам клубните пристрастия??? Жал ми беше за хилядите българи с фланелки на роналдо, които от средата на полувремето скандираха- МЕСИ. Объркан народ bg&flag

Der Hetzer:
A какво да кажеме за фланелките и "фен артикулите" на тези моментни последователи на така наречената "национална кауза"?
Все си мисля, че ако се появят по този начин на мач на някой от българските отбори ще има "Минута е много"  :lol:

Скъпи ми патриотари, внимание, представяме ви "националната кауза"  :haha:

Der Hetzer:

--- Цитат на: j.k.kolev link=topic=4608.msg96797#msg96797 date=1412368365 ---Абе, Испания изкла два континента, ограби половината планета, инквизира милиони прогресивни  хора по света и вместо да се срамува, че е дръпнала човечеството с векове назад, аз трябва да се вайкам, че Домуса нарязал някой друг кораб на скрап. Все едно, ако беше държавно, нямаше да си ги нарязали вече -справка БДЖ, унищожи си подвижния състав, обаче  отбор в шампионска лига не изпрати.

--- Край на цитат ---

Нямаш представа колко си прав, неслучайно родните безгръбначни журналя нарекоха това "групата на смъртта"  :spiteful:

Какво да кажеме за Англия, която изкла другата половина от света, а пък баш Ливърпулското пристанище е било главния разпределителен център, когато са ловели "Афро-Англичани" с цел препродажба на Джо от щата Алабама?

Или пък за швейцарците, които до ден днешен съхраняват златото, което кръвожадните гестаповци са изтръгвали без упойка от устите на невинните чеда моисееви?

Все лоши хора в тая група  :scratch_ones_head:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия