LSM 47114 47115 47113 OBB eurofima
Свежи от страната на мерцедес. Мисля че са преиздадени, но имайки предвид липсата на eurofima obb в тази разцветка, ще го преглътна. ROCO ислиза с един куп от тези в края на годината но качеството няма да е по добро.
Сега, защо се правя на интересен тук и защо смятам че са стара отливка нова серия. Няколко причини
1. буферите не са на пружини!
2. езиците за вдигане на купето не са ечвани!
3. зоната на входните врати от вътре (фоаeто) е голи червени стени
4. отливката от долу е малко мека
Освен това, нямам забелешки. Малко капризен може би но след спалните им вагони описани по горе съм разглезен яко. Очаквам това от всеки сега
Отностно вагоните; 2 класа са еднакви освен номера на самия вагон.
1ва е еднаква ^^^ освен цветовете и купетата са по широки заедно с прозорците (по дълги и малко на брой). Цветовата гама на седалките също е различна но иначе ми мязат еднакви, е за това са в един пост трите.
Чудя се дали да взема още или да исчакам roco с техния ресторант и хибрид 2ра класа да излезе. Щото ги искам. Но края на 2015 е далече... хммм
И само след седмица всичко е изкупено и партидата изчерпана и изтеглена от ЛС самите. ех каних се тъкмо да вземо още идната седмица. трябваше да взема 6-7 първоначално както си мислех ама за кое по напред...