Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на мите

<< < (10/24) > >>

mite:

--- Цитат на: gzo link=topic=4652.msg98510#msg98510 date=1423124154 ---

Апропо, гледайки интериора на нашия спален да те питам дали си сигурен за наклонената стълба и еденичното кресло ? Къде го гледаш ?

--- Край на цитат ---

То е фантазия, колкото да набутам нещо там, да не толкова голо. Това са части останки от вагоните на LS OBB.   :sarcastic:

mite:
ROCO 43820 OBB 1014

Ммда това е 18 годишно. 1997 набор но освен за стампата на магазина отдолу никога не е било на релсите. Фабричната грес беше малко изсъхнала но не много зле - ставаше. след малък ремонт е готов за други 18 години.

Търся версията в RCA да добавя

любителите на обб може би се сещат кое липсва за да се запълни тройката :)

mite:
ROCO 66905 OBB BICYLE TRANSPORT

Това е просто бребоядиска на стар товарен вагон (както и прототипа) така че предполагам че доста хора имат товарната версия.

Има ККК, страните са много добре изляти, много добра боя. Малко от долу е постен но все пак е старо нещо преиздадено. 4 врати се отварят което е много интересно. Оказа се че нямам велосипеди да сложа вътре.

Тези прототипно са доста редки (гледайки vagonweb.cz) и естесвено трябваще да го взема.

Не съм разочарован. Идва в 100% твърда пластмасова кутия, което е супер за колекционерите като си знаем как старите им хартиени се износват само от стоене.

mite:
LSM 47114 47115 47113 OBB eurofima

Свежи от страната на мерцедес. Мисля че са преиздадени, но имайки предвид липсата на eurofima obb  в тази разцветка, ще го преглътна. ROCO ислиза с един куп от тези в края на годината но качеството няма да е по добро.

Сега, защо се правя на интересен тук и защо смятам че са стара отливка нова серия. Няколко причини

1. буферите не са на пружини!  :resent:
2. езиците за вдигане на купето не са ечвани!  :angry:
3. зоната на входните врати от вътре (фоаeто) е голи червени стени  :bad:
4. отливката от  долу е малко мека  :fool:

Освен това, нямам забелешки. Малко капризен може би но след спалните им вагони описани по горе съм разглезен яко. Очаквам това от всеки сега :)

Отностно вагоните; 2 класа са еднакви освен номера на самия вагон.

1ва е еднаква ^^^  освен цветовете и купетата са по широки заедно с прозорците (по дълги и малко на брой). Цветовата гама на седалките също е различна но иначе ми мязат еднакви, е за това са в един пост трите.

Чудя се дали да взема още или да исчакам roco с техния ресторант и хибрид 2ра класа да излезе. Щото ги искам. Но края на 2015 е далече... хммм

И само след седмица всичко е изкупено и партидата изчерпана и изтеглена от ЛС самите. ех каних се тъкмо да вземо още идната седмица. трябваше да взема 6-7 първоначално както си мислех ама за кое по напред...

mite:
ROCO 72298 BR111

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия