Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Фото ецване
eurostar:
А какво лепило ползвате за ецваните компоненти? На мен ще ми трябва може би гел, защото повърхностите са изключително малки И течно лепило няма как да се задържи. Има едно, което се продава по немските сайтове за 7.99€ за ецвани компоненти, но не казват нищо за текстурата му.
pach:
--- Цитат на: Soldat link=topic=4660.msg98173#msg98173 date=1421699223 ---Звучи прекрасно, само дето не е вярно... всички "настройки и иширети", смятането на пасерите, както и отпечатването на филма НЕ СА безплатни !
Много съм ецвал при Ицо Т., но не желая повече въобще да ходя там и да контактувам с тях.
Имам къде да ецвам, качествено и на хубава цена, но там нямат дизайнер /тоя, дето прави "настройките и иширетите", полага маркерите и вади филма/, и дават на някакъв безобразен селски лакомник, от рекламна агенция, да дооправя нещата и да вади филма. Цените дето ги пее са убийствени...
Защото моите работи не са врязани, те са изпъкнали, и всичко трябва да е негатив.
Но живот и здраве, ще взема няколко индивидуални урока, и ще си реша проблема...
--- Край на цитат ---
И кое по-точно НЕ Е ВЯРНО??????
Или както каза наскоро един колега тук - "Някой пак си точи ноктите по форума!"
Къде точно видя да съм казал, че "екстрите" от фирмите са безплатни?????
--- Цитат на: pach link=topic=4660.msg98156#msg98156 date=1421652105 ---... Те си го изкарват на филм (позитивен или негативен)
като си правят всички "настройки и иширети" по които ще получат точно копие на детайла ти и на койтофайл си слагат вече
нужните им пасери (маркери за съвпадане на двете страни при детайла). Останалото е опит при ецването какъвто всяка
уважаваща себе си фирма правеща фотоец има. За това клиента си плаща в крайна сметка.
...
--- Край на цитат ---
Какви уроци ще взимаш, си е твоя работа.
Но първите седем урока ти липсват, щом като питаш за помощ и след това се нахвърляш на отговорилите ти...
Още повече към хора които не присъстват в този форум....Ето че пак стигнахме до първите седем урока. Оправяй се както можеш!
Считам въпросите ти тук да получиха нужните отговори вече. Не ни интесуват коментарите на кое и как ще/си направил.
Soldat:
--- Цитат на: pach link=topic=4660.msg98180#msg98180 date=1421736865 ---И кое по-точно НЕ Е ВЯРНО??????
Или както каза наскоро един колега тук - "Някой пак си точи ноктите по форума!"
Къде точно видя да съм казал, че "екстрите" от фирмите са безплатни?????
Какви уроци ще взимаш, си е твоя работа.
Но първите седем урока ти липсват, щом като питаш за помощ и след това се нахвърляш на отговорилите ти...
Още повече към хора които не присъстват в този форум....Ето че пак стигнахме до първите седем урока. Оправяй се както можеш!
Считам въпросите ти тук да получиха нужните отговори вече. Не ни интесуват коментарите на кое и как ще/си направил.
--- Край на цитат ---
Кой на кого се нахвърля е повече от очевидно от горния ти пост... :)
Или смяташ, че по някакъв начин трябва да се съобразявам с тебе, само щото си изтропал цели 8909 мнения (Ужас!!!) ? Или щото си некъв измислен герой в собствените си очи ли... "Hero Member", ха ха... ? Аре у джаза !
Нямам нито време, нито желание да ти отговарям повече на дървено-философските излияния.
Благодаря на всички, взели отношение на ЛС !
ЩЕ ПОМОЛЯ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТЕ ОТ ЛИЧНИ НАПАДКИ И ДА ПАЗИТЕ ДОБРИЯ ТОН!!!
ARTU:
--- Цитат на: eurostar link=topic=4660.msg98175#msg98175 date=1421710367 ---А какво лепило ползвате за ецваните компоненти?
--- Край на цитат ---
Зависи от конкретния детайл. Ползвам течно цианоакрилатно, гел или Gator Glue.
eurostar:
От фирмата ми казаха, че разполагат с месинг И неръждавейка. Кой от тези два метала търпи запояване? Или нито един?
:fool:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия