Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Разширяване и модернизиране на макета
Old Boris:
Някой има ли опит с механизмита на Тилиг за задвижване на стрелките им, които се монтират отгоре до стрелката. 83531 и 83532 Weichenantrieb Tillig? Искам да сменя 3 стрелки на старата горна гара, но няма как да се монтират под трасето. :hi: :hi:
София 70:
Не ти е нужен опит. Монтират се много лесно.
Old Boris:
:hi: Благодаря. :hi:
pach:
Малко да раздвижим темата тук:
https://youtu.be/gfHrG9VQX0c
Автор - Олд Борис, който вчера беше и рожденник!!!
:clapping: :hi: &bgflag
Old Boris:
Малко допълнение към клипа за да предпазя експертите.
Имам за сега тези два цифрови със звук локомотиви. Исках да си пусна по макета за “празника си” малко движещи, пуфтящи, тракащи, свиркащи композиции и то по участъци дълго не работили “по технически” причини. Доста неща не бяха прецизни според знаещите и перфекционистите: различни епохи, администрации, локомотиви (оригинали) за товарни композиции теглят пътнически такива, както и други “нередности”. Парното мъниче изнемогваше по наклона с тежките пътнически вагони и се нуждаеше от помощ. Но “кефът” си беше мой и това беше целта. Като имам още декодери за другите локомотиви нещата ще се подобрят. Надявам се!
И на края тук искам да благодаря на колегите от форума, които ме поздравиха за 86-тия ми рожден ден! :hi: :hi: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия