Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Grivata в ТТ
Adrian:
Грива , извинявам се ,че бях малко рязък ! Дължа ти една бира :hi:
grivata:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4665.msg98142#msg98142 date=1421492161 ---
Грива , извинявам се ,че бях малко рязък ! Дължа ти една бира :hi:
--- Край на цитат ---
Няма проблеми! :drinks:
nilfe:
От известно време следя темата и мисля, че въпросите, които задаваш имат повече от един отговор. Този отговор, трябва сам да намериш, според твоите изисквания и вкусове. Прави ми впечатление, че не си прегледал форума из основи, иначе вече щеше да си наясно с повечето отговори на твоите въпроси. Моят съвет е, като за начало да си изясниш техниките за направа на макет, после да решиш какви точно релси да ползваш и накрая да си изясниш цялостната концепция за изгледа и разположението на макета. Като начало ти препоръчвам да прегледаш филмчетата на този сървър: ftp://82.103.112.145/FILMI_MODELIZAM/ ( сървърът е на многоуважаваният ни колега Павел, който е така добър да сподели дисковото си пространство, именно за такива цели, като твоята). Там ще намериш филми на две от най-големите фирми за макетиране (Фалер и Нох) и ще видиш как точно могат да се случат нещата, по един или друг начин. Успех в начинанието. :yes:
Сaprycorn:
Във връзка с горния пост, горещо препоръчвам да си инсталираш програмата Wintrack, и с нея да проектираш всичко, което смяташ да построиш на тези 2,50 Х 0,85 см, Успех!
grivata:
Преди месец инсталирах SCARM, но не съм особено впечатлен от нея, виж синковеца ми я "разби", постоянно "проекти" ми прави с нея, а е само на 9г. :)
Повечето от темите съм ги изчел, някои по няколко пъти, но признавам, че имам още мнооооого за четене, книжлето на Ботев също ми е на компа от месец насам ... не бързам за никъде, САМО на 37г съм, обичам нещата да стават бавно - така удоволствиета ми е по-голямо! В другото ми хоби - акваристиката, също започнах с много грешки, вложих хиляди левове, но проявих търпение и сега се наслаждавам на труда си! Покрай хобитата човек научава много неща и не на последно място - открива много приятели! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия