Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Железопътен кран в TT

<< < (4/8) > >>

ARTU:
Това беше само първи опит... Сега обмислям втори опит, но ще ми трябват две цистерни (които за съжаление нямам), за да ползвам платформитецим... Идеята е да го направя три- или четириосен. Надстройката ще претърпи съвсем леки корекции, като задължително ще я удължа.

ARTU:
Отчитайки напредъка и допуснатите слабости в нdстоящата тема, реших да пристъпя към втори, по-прецизен опит. Благодарение на г-н Топчийски от форума, който бе така любезен да ми изпрати няколко стари неизползваеми вагона, успях чрез няколко хирургични интервенции да скъся базите и да добавя трета колоос. Това е засега основата на платформата.

Ivo Nedkov:
Ето няколко снимки от мен на кран на РОКО:

Повече снимки на този линк
Ще следя темата с интерес за да видя крайния резултат.
Пожелвам на колегата лека работа.

ARTU:
Благодаря за тези снимки - умея да ползвам търсачките доста добре. Проблемът е, че там няма снимки от необходимите ми ракурси.

ARTU:
След кратко забавяне, поради служебни и лични ангажименти, продължавам напред с двата крана. Изготвих набързо две проектчета като се надявам в скоро време да покажа и напредък.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия