Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Какви други хобита имате ? :)
BaHkaTa:
Голем си пилот :) Хванал си на баницата мекото с тези две хобита за лято и зима кеф винаги има :good: (че даже се и римува)
Офтопик, така и така имаш собствен форум, инсталирай някаква php галерия на сървърчето и си меткай всичко там, пък тук линкове. Аз така си реших проблемите с разните му имидж хостинг сайтове.
mill:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=47.msg72866#msg72866 date=1328878497 ---Уникално е :good: Имаме едно такова чудо от 30години поне.Нещо обаче помпичката му е скапана и временно съм го приспособил на нощна ел. лампа.Знам че е грехота но несъм му нарушил с нищо конструкцията и може да се възстанови .Дали ще намеря някъде части за него?Като гледам твоя е някакъв по-нов модел.
--- Край на цитат ---
Миро, на т.н. "руски пазар" в Пловдив може да разгледаш,където странни екземпляри продават много неща от време оно.На мен ако ми потрябва здрава лопата или мотика само от там купувам.Евтино и гарантирано .Не е лъскава ,но и не се огъва на 3-я ден както тези които продават по магазините :yes:
widowmaker:
Я като стана дума за самолети и аз да се разпиша с два, за жалост и двата недовършени:
Един Pitts, който е готов на 95% (не съм турил мотора, че го разработвах на балкона), ще го бръмна на пролет:
С другия - F4U Corsair положението е никакво - прогрес малко по добър от началното положение както е на снимката.
Близо година отлежава в кутията заради ходенията в китай (последните две години):
Имам и един Р-51 Мустанг, който обаче е на дъски...
Всичко е с 4-тактови мотори.
Иначе телескопът е в обращение - на балкона се вади и сглабя лесно:
Имам и 100 литров аквариум...
Gervasii:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=47.msg72897#msg72897 date=1328910239 ---....
Имам и 100 литров аквариум...
--- Край на цитат ---
с ракия :yahoo: :yahoo: посрещай гости!
ritchie:
Някои от колегите знаят, но за останалите още не съм
ги показвал. И така: по обективни причини, колекцията
в М 1/24 приюти по съвместителство и тази в М 1/64.
Изненадващо двете много си допаднаха и дори откриха много
общи черти !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия