Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Какви други хобита имате ? :)
Best Ripper:
Втората снимка е култова! Рицарски доспехи и рицар... с очила!!! :haha: :lol: :spiteful:
emilchaushev:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=47.msg79045#msg79045 date=1339089467 ---Втората снимка е култова! Рицарски доспехи и рицар... с очила!!! :haha: :lol: :spiteful:
--- Край на цитат ---
Аз пари за таз рицарска манерка давам... В българската армия бях горд притежател и на такъв атрибут
Евала обаче за хобито. Гъдел си е и го приветсвам искрено. А утре аз пък ще кача малко мои снимки от моето хоби, пак с обличане на костюми... И то какви
Dare_Devil:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=47.msg79045#msg79045 date=1339089467 ---Втората снимка е култова! Рицарски доспехи и рицар... с очила!!! :haha: :lol: :spiteful:
--- Край на цитат ---
Аз затова отскоро съм със шлем :) Че съм прекалено кьорав и не мога да съм без очилата, а и мен ме дразни да се виждат. А така като спусна забралото - проблеми няма. И като добавен бонус ми пази кухата тимберица от заблудени удари.
А за манерката - чака си реда да я обшия с кожа, за да придобие по-средновековен вид. Или евентуално да я заменя с кожено мяхче.
emilchaushev:
Ето и моите дегизировки
.. И малко по- екшън от събора в Копривщица 2010..
misho_tabakoff:
Е това с нестинарството вече е култово. Поздравления.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия