Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Какви други хобита имате ? :)

<< < (55/60) > >>

pach:

--- Цитат на: TANO link=topic=47.msg83116#msg83116 date=1351280318 ---Бре, какво се зачекнахте днеска с тоя кораб! Аз пък ровейки в енциклопедиите открих още един такъв кораб на име Иван Кръстев. Щял да бъде построен през 2013 г.
(Image removed from quote.)
А това форум за влакове ли е, или какво? Влакоизменници! :beee:

--- Край на цитат ---

Тия дни се чудих..... се чудих ... с коя точно изневеряваш, на малката принцеската у дома (сакън да не чуе жена ти) и се сетих нещо.
Та да попитам какво стАаааНа с този Ивън Кръстев, дето го сглобяваше един ...неверник (от изневяра)????!!!!!
 :lol: :lol: :lol:

TANO:
Брях тоя ПАЧ като частен детектив, бе. Добре си го свързал. Ми след 41 години (вече) брак с това хоби преди две год. ми се прииска да пипна нещо чуждо. :spiteful: Обаче още не съм приключил с авантюрата. За сега съм дотук:

Voodoo:
Star Trek USS Enterprise NCC-1701 - 1:500 - Revell

ЮТ:
http://www.vogons.org/viewtopic.php?f=5&t=17341&start=2260

widowmaker:

--- Цитат на: TANO link=topic=47.msg92706#msg92706 date=1386081795 ---Брях тоя ПАЧ като частен детектив, бе. Добре си го свързал. Ми след 41 години (вече) брак с това хоби преди две год. ми се прииска да пипна нещо чуждо. :spiteful: Обаче още не съм приключил с авантюрата. За сега съм дотук:

--- Край на цитат ---

Стоянчо, ти тия кърмовите джамове по надстройката на твойто корито на лазер ли ги избичи?
Нещо да ти е останал файла и да ти е за даване? Че да не ги рисувам наново у корела...

Гледам тука из темата, че съм пропуснал да кача крайния резултат от един хром молибденов (не месингов) баузац,
който собственоръчно събрах чарк по чарк преди година и вече му навъртях едни сериозни километри по трасето :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия