Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Нова диорама

<< < (4/7) > >>

Best Ripper:
Писал съм един цитат по-горе, където е реално въпросът ми, но изобщо не се учудвам на реакцията ти. Който не може да чете - не може... Извинявам се за безпокойството, моля модератор да разчисти темата...   :hi:

zazo:
Венци, аз не схващам кое те дразни. Това, че на снимката на Веро отзад е сниман някакъв тапет с блокове, пък Ясен е сложил по-старовремнски кооперации ли?

Mixy:
В интерес на истината, фоновата снимка на кутията на Веро е някаква доста нескопосана панорама или поне на мен въобще не ми изглежда на място с гарата, лепната отгоре. И за това си мисля, че старите сгради ще стоят много по-добре на новата диорама, а епохата може да бъде намекната с подвижен състав или други, по-дребни детайли.

pach:
Ще напиша нещо което сякаш е в страни от темата...но всъщност всички които знаят за какво става въпрос ще разберат!

Тук някой се опитва да сравни култов модел на ПИКО - БР-41,
със същият модел произведен 30 години по-късно отново на БР-41 (без значение фирмата)
Духът е същият, но и дума не става да се сравняват двата модела, защото не това е идеята...

" Ясене, а ти имаш ли БР-41!!!!!!!!"
 :lol: :lol: :lol: :drinks: :friends:

Adrian:

--- Цитат на: pach link=topic=4717.msg99828#msg99828 date=1432703238 ---Ще напиша нещо което сякаш е в страни от темата...но всъщност всички които знаят за какво става въпрос ще разберат!

Тук някой се опитва да сравни култов модел на ПИКО - БР-41,
със същият модел произведен 30 години по-късно отново на БР-41 (без значение фирмата)
Духът е същият, но и дума не става да се сравняват двата модела, защото не това е идеята...

" Ясене, а ти имаш ли БР-41!!!!!!!!"
 :lol: :lol: :lol: :drinks: :friends:

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия