Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Нова диорама
Сaprycorn:
На вашето внимание и вторият плот на диорамата, задната част, която както вече стана дума, няма нищо общо с картинката на Веро.
mitko0888:
Сериозно строителство е било ... Честито!
Мислил ли си за някакви лампички в тези всичките къщички? С разни режими на светене и т.н.
Сaprycorn:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4717.msg100074#msg100074 date=1435937701 ---Сериозно строителство е било ... Честито!
Мислил ли си за някакви лампички в тези всичките къщички? С разни режими на светене и т.н.
--- Край на цитат ---
Мислил съм, но за момента ми е по-важно да монтирам уличните лампи.
Сaprycorn:
Диорамата вече има нов собственик, който ще я включи като част от бъдещ макет. Да му е честита на Живко! Представям ви последната фото сесия, направена в дома на новия собственик.
Сaprycorn:
За да не отварям нова тема, ще представя тук най-новия ми проект. В основата на проекта отново е халето на Faller 120199, но този път затворено челно и странично с фасадите от гара Mittelstadt (Faller 110115).
Разбира се, това е много далеч от завършен вид, но показва горе-долу общата идея на проекта.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия