Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area

Еѝ така през деня

<< < (4/11) > >>

liro4605:
Тез дни,ако някои реши нещо да си пробва,да доведе децата си,или за каквото и да било,дори и да е гост на форума или пък иска през прочетеното да доведе някои друг да заповяда.Трасето макар и по детски импровизирано все още не е събрано така,че обадете ми се,ще се разберем.

:telephone: 0898446327-Миро &bgflag

рр  Само да добавя.Не се срамуваѝте,ако стане така,че вашите влакчета от преди 20 години не са същите и не стават за тези линии,защото са по-малки или много по-малки,а може би и по-големи.Няма им буфера или пък не могат да се закачат с другите.

pach:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=4720.msg99750#msg99750 date=1431956688 ---Аз съм безкрайно очарован от този модел разработен и произведен в България от българин!!! :hi:
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Може би поне ти ще ни светнеш за този модел - кой, как и т.н.?
 :hi:

Vlado:
Подобен нему:

Създадени са в лимитирана серия от Стефан Деянов. Мащабът е НО.

zazo:

--- Цитат на: pach link=topic=4720.msg99760#msg99760 date=1432018816 ---Може би поне ти ще ни светнеш за този модел - кой, как и т.н.?
 :hi:

--- Край на цитат ---

Конспирация, Паце. Никой не си признава.

Vlado:
Какво повече ви трябва? Моделите са ръчна изработка на Стефан Деянов и са общо два броя (виждате техни снимки по-горе). За направата им са използвани традиционните за прецизните настолни модели материали - стомана, мед, алуминий, месинг и дърво. Както вече написах са в мащаб НО. Изработени са по поръчка на български моделисти, които обаче няма да назова, тъй като нямам изричното им съгласие да го направя.
Повече информация за технологията за направа им може да прочетете тук: stiff-m

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия