Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area
Еѝ така през деня
liro4605:
Модела с име Пловдив е на Любо.Много от вас го познават и знаят,че винаги е насреща усмихнат и вежлив.Както знаете от около 2 години не пише във форума,но не вярвам да ви откаже инфо,ако му позвъните.В събота специално се върна до другият край на града за да го покаже на Ясен.
рр То пък един град,те пък едни хора :haha: http://vbox7.com/play:15eb344f гадни,пъплят,навсякъде са :haha:
liro4605:
Здравейте хора четящи явно форума като гости!
Днес едно семейство ми се обадиха и доведоха сина си да ги въведа в моделизма.Оказа се,че момчето съм го качвал в локомотива,трудно си спомних,но си спомних(то един ли е двама ли са).На живо разясних доста интересуващи ги неща въпреки ,че имам много какво да уча.
Ако и вие сте като тях не се притеснявайте обадете ми се,тез дни има как да стане,а и ще врътнете някое кръгче :) Първо с малките после може и с големите или пък може и да сте от тез дето вече сте били с големите,а сега на малките :yes:
0898446327-Миро
&bgflagБГ флаг да се вее и моделизма за малки и големи да живее! &bgflag
Vlado:
Миро, от мое име, а сигурен съм и други ще се включат, помоли Любо да направи едно представяне на модела си, така както само той си знае - с много данни за модела и безброй детайлни снимки, и коментари! :)
п.п. Миро, погрижих се за материал за моделите и вече започнах да го публикувам, тъй че не занимавай Любо с това.
Линк към статията: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,4725.msg99777.html#msg99777
stoiko:
Миро, браво за хубавите думи написани от теб за малките и големите модели и моделисти! Накара ме да си спомня времето преди да влезна в инкубатора за високо квалифицирани кадри, как всяка събота и неделя пътувах от Стара Загора за някъде с 06, 43, 44, 45 и 32 серия! А сега със всеки изминат ден се замислям да ли не греша като изоставям железницата като ставам рудничар!?! Единствената ми утеха, е че ще виждам всеки път когато съм на работа немски крокодилчета и ще си връткам влакчета на домашния скромен макет!!! :drinks:
Величко:
Малко холснимчици и от мен: на краставичара Генчо краставиците:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия