Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Релсови вериги - истински и моделни.
Best Ripper:
Off-Topic:Усещам непоклатимо как "хобито" ще мине през тягови подстанции, магистрални далекопроводи и накрая ще опре до ядрени електроцентрали. Щот и те дават ток за.... хобито ни!!! Як рИализъм до дупка, баце! :clapping: :im_so_happy:
TANO:
Винаги съм мислел, че истинските мъже се отличават от останалите по това, че като кажат нещо и си държат на думата. Ти писа, че няма да влизаш и да четеш тази тема, ...пък се оказва, че я четеш. Нищо де, на мен друго ми е интересно. От години си мисля да те питам какво търсиш в този форум? Това е форум за моделизъм, ако досега не си разбрал. Целта на моделизма е като правиш нещо на модел, да се опиташ да го докараш колкото се може по близо до оригинала. За теб обаче това е гнусен рИализъм. Аз нямам нищо против ти да си мислиш така. Демокрация е, всеки има право на мнение. Проблема при теб е, че от години толкова фанатично се опитваш да ни натрапиш твоя нерИализъм като единствено правилен, и да ни убедиш, че всички останали, които не мислим като теб сме пълни и д и о т и. На мен лично ми писна да те търпя. 90 % от всичките ти публикации са или натрапване на нерИализма ти, или заяждане със всичко и със всички във този форум. Моля, те, стига! Извинявам се на всички останали!
petevsk:
Виждал съм на някои кутии да пише "СУ". Какво означава това?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия