Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Имам нужда от помощ за създаването на новият ми макет.
georgepetrov:
Начинаещ съм и имам нужда от помощ за създаването на макет в мащаб ТТ. Става дума за място с размери 3,30 на 1,20метра. Нищо не ми идва на ум за глейсплан. Предлагайте глейспланове.Предварително благодаря.
Ivo Nedkov:
Здравей.
Направата на макет е едно много приятно начинание.
Като напишеш "gleisplan tt" в ГУГУЛ и потърсиш на картинки,
ще намериш много и най-различни планове.
Харесай си някой план, покажи го тук и ще го коментираме:
Плюсове, минуси, как и с какво да започнеш и т.н...
Успех от мен.
georgepetrov:
На това се спрях.Но не знам дали да не махна депото,като го заменя с с някаква фабрика. Предлагайте промени.
Old Boris:
Здравей и добре дошъл! Съветите на bategojko са много разумни. не се нахвърляй на първия допаднал ти план. Планирането и проектирането е много приятна, но продължителна дейност и в това има чар. Показаният план е интересен, но тунелите (особено дългите) са хубав елемент със скрити неприятности. Трябва да имаш достъп до вътрешността им, ако се случи нещо. Тук във форума има доста експерти и професори по въпроса (аз не съм от тях :pleasantry:, защото все си преправям макета). Всички са отзивчиви и ще помагат при реални предложения. :yahoo:
georgepetrov:
И аз си мислих за проблема с тунелите и как мога да ги направя с отваряща се горна част. Искам да попитам от къде да намеря механизми за т профилни стрелки и мога ли да направя предварителна поръчка в хоби ленд за ICE3 на Пико .
PS.мога ли да използвам на стрелки тт на тилиг с механизми на Пико в НО ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия