Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Имам нужда от помощ за създаването на новият ми макет.

<< < (2/4) > >>

georgepetrov:
Искам да попитам как мога да съчетая П профилни стрелки с Т профилни релси? Предварително благодаря.

tritehiksa83:
Моят съвет е да не опитваш да ги съчетаваш!Различните профили може да създадат проблем и колелата на състава да изкачат от релсите!

pavel75:

--- Цитат на: georgepetrov link=topic=4740.msg100357#msg100357 date=1438008429 ---Искам да попитам как мога да съчетая П профилни стрелки с Т профилни релси? Предварително благодаря.

--- Край на цитат ---

И аз съм на мнение да не ги съчетаваш. Ако имаш възможност го прави само с Т профил.

Old Boris:

Публикации: 1421
Рейтинг: +144/-1
[похвали] [порицай]
HO; IV и V; BDZ, BG; София

Профил
 Ел. поща
 Лично съобщение (Активен)

Re: Имам нужда от помощ за създаването на новият ми макет.

« Отговор #7 -: 28 Юли 2015, 08:47:12 »

Цитат

Цитат на: georgepetrov link=topic=4740.msg100357#msg100357 date=1438008429

Искам да попитам как мога да съчетая П профилни стрелки с Т профилни релси? Предварително благодаря.

"И аз съм на мнение да не ги съчетаваш. Ако имаш възможност го прави само с Т профил."

Все пак да питам: Някой правил ли е практически такъв опит за съчетаване на двата профила и какви са резултатите?

zazo:
Правени са многократно включително и аз съм го пробвал. Резултатите не са добри, да кажа че направо са си откровено лоши.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия