Само да уточня нещо

Миро е винаги повече от виновен за всичко

Двамата виновници за срещата са,както бях писал Людмил от София и Митко от Варна,двамата със Стойко просто направихме малко оборот на мобилните оператори и нищо повече.
Заричам се повече срещи от този род никога да не са за един ден.Имам чувството,че почти не се видях с никой и времето просто излетя.
Докато общувах с някой или нещо се правеше гледах как споменатите по-горе двама с един нов познайник на мен,Слави(ARTU) споделяха некакви идеи и всеки гледаше доволно.
Имаше и доволни детски лица,което винаги ме радва

леко притеснени ,но доволни.
Направихме на релси(влакче в кръгче)два реални влака, който дори пътувайки към СЗ срещнах

и до там бях със снимките.Просто нямаше време за щрак дори,но имаше време за наслада,за приказки разказвани от някой от нас,като тази за историята на парният багер(кой го карал как е служел,кога е работел.........)За мен лично такива истории отиват в историята и ги слушам винаги с наслада,а някой от присъстващите знаеха много.
По късно преди да замине последния влак за Пловдив с притежателя на парните машини в една стая в депото пропита с дух,на която и стените могат да заговорят поговорихме и за друго хоби.Изобщо страхотен ден от зори до късен здрач.
Тръгнах си много зареден,че и с един подарък-емблематична гара

рр Ей за това са се борили дедите ми,за много усмихнати лица.