Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Нов проект на прословутата шкода 42 и 43/44 серии в ХО

<< < (5/8) > >>

vankata86:
Смея да отблежа,че кабините са сходни и с малко преработка ще се получи.Аз не виждам кой знае каква разлика в кабината на 41 серия 43 серия и 44 и 45 серия.основата е една единствено имат някои добавени детайли.Както и да е.Като го направя тогава ще се види какво имам в предвид.

KRAKOMOBILA:
Разлика в кабините на 41-45 няма, но модела е сбъркан - кабините не стават и за 41-ва серия. Маската между страничната врата и предните прозорци не е достатъчно извита и е прекалено дълга, разстоянието между страничната врата и предния прозорец е далеч по-малко и кабината е по-изпъкнала напред - тоест предната и част е по-обла - от там ти идва и разликата в покрива - именно за това казвам, че чехите са объркали цялата предница.. нито става за 41 нито за 43, нито за 44, нито пък за 242-ра серия.  :)

martochkata:
Eвалата Ванка.  :good:
Виждам, че отливките за които ти помогнах с доставката ти вършат идеална работа и не се бавиш.Мисля, че е по-добре да има леки почти недоловими разлики отколкото въобще да нямаш локомотива, които желаеш да имаш.Става си перфектен  :ok:, давай смело напред с модела и важното е на теб да ти харесва. :hi:  :drinks:

vankata86:
Да днес махнах покрива доколкото можах без аварийно,следва оформяне на овала на покрива и поставянето на горните плочи,които са ми рязани на лазер.Ето снимка:

Mironista:
Браво Ванкоооо

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия