Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Състаряване на модели

<< < (22/37) > >>

niki:

--- Цитат на: pach link=topic=48.msg65164#msg65164 date=1316410424 ---
:. За пръв път видях дърво да ръждясва!!! :lol:
Тоест моделиста е искал да покаже нещо, но дори не се е съобразил с материала...
Та така...
 ;D

--- Край на цитат ---
:haha: :haha:така е , защото не си виждал дърво да се наелектризира.

niki:
А иначе сериозно,  въпрос на личен избор/това за състаряването/ ако не се пипнат тук там, усещането е за аптека а не за жп депо примерно, поне според мен,направено с мярка и майсторлък разбира се. :drinks:

Best Ripper:

--- Цитат на: niki link=topic=48.msg65185#msg65185 date=1316451966 ---А иначе сериозно,  въпрос на личен избор/това за състаряването/ ако не се пипнат тук там, усещането е за аптека а не за жп депо примерно, поне според мен,направено с мярка и майсторлък разбира се. :drinks:

--- Край на цитат ---
Не смятам, че състоянието на БГ депо е рИалистично да се прехвърли/предаде в DB /примерно/. Дори с мярка и майсторлък..  ;)

niki:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=48.msg65189#msg65189 date=1316498663 ---
--- Цитат на: niki link=topic=48.msg65185#msg65185 date=1316451966 ---А иначе сериозно,  въпрос на личен избор/това за състаряването/ ако не се пипнат тук там, усещането е за аптека а не за жп депо примерно, поне според мен,направено с мярка и майсторлък разбира се. :drinks:

--- Край на цитат ---
Не смятам, че състоянието на БГ депо е рИалистично да се прехвърли/предаде в DB /примерно/. Дори с мярка и майсторлък..  ;)

--- Край на цитат ---
А, къде съм написал Точно това, става въпрос принципно, което мисля означава /мярка/ съобразяване с администрация, епоха и тн. То е повече от ясно, който е карал кола в Германия , когато вали, дъжд, все едно е бил на автомивка, тука всички знаем - с извинение и без, става на гъзззззззззззззззз )). Или пък  да се състаряват тжв-та, така, че  пак повтарям, според мен, мярката му е майката :drinks:

CaLLlo:

Избаран сайт на избаран макет с избарани модели - състарени, по-скоро леко състарени:

www.modellbau-chocholaty.de

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия