Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Състаряване на модели
EMPEROR:
@ daddy_g - този с платнището доста добре се е получил! :good: На хладилния обаче повече му подхожда ръждица... Като за първи път добре си се справил, похвално! :drinks:
mitko0888:
Я да раздвижа тази тема от любимия ми раздел. Исках нещо мръсно, старо, покрай него да има въглища ... Пък и да си припомня как се мажеше с четките. И да може да се мие и да не цапа. Резултатът:
JesusBlack14:
Ухаа!! :) :hi:
Vlado:
Страхотно е станало! :good:
В личен план ако има нещо, което да не съм се решил все още да правя, това е състаряването. Колкото и да е странно, бих хванал да преправям (моделирам) без да му мисля кой и да е модел, независимо колко струва, на коя фирма е и т.н., а се плаша да състаря дори вагон... Ама така е, всички си имаме своите особености... :blush2:
mitko0888:
Неприятният момент при състаряването е че трябва да си направиш цял влак, или още по-добре - няколко. Иначе няма смисъл, поне според мен. Въпреки че всеки си "състарява" релсите на макета.
В преправянето можеш да експериментираш колкото и както си искаш, в единични бройки, и все има резултат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия