Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Състаряване на модели
pach:
Отлично се е получило!!!
:hi: :hi: :hi:
zazo:
Покрива много харесва ми харесва.
gregary:
Много се радвам на състарени модели.Лично аз не мога да ги състарявам и затова уважавам всеки един такъв опит. :hi:
Определено е станало много добре!
KRAKOMOBILA:
Състаряването за мен е трудно не толкова от към техническата му част - колкото до това човек да има виждане - понякога виждаме много претрупано състарени модели, а понякога просто мацаници.. Много е трудно да се уцели реалистичното състаряване и крайният резултат да е наистина добър. Поздрави за Митко - определено се е справил.
BaHkaTa:
Браво браво Мите. Покрива наистина е екстра. Бих ти предложил да пробваш да създадеш същите такива белезникави изтъркани петна и по самия вагон. Нещо от сорта на лакирано дърво където лака е побелял или на места където е имало смола която е избила и изсъхнала.
Състаряването си е техника, както казва Красен нужен е усет и виждане. Но апетита идва с яденето и човек добива техника усет и виждане в движение стига да се престрашите и да хванете четката.
Аз също подобно на Vlado имах притеснения, но пробвах по най елементарния начин с водни бойчки и няколко стари вагона пико. Тъй че и да сгафите си ги измивате и пак пробвате. Нанасянето е малко зор и трябва да чакате да изъхне, но като заигравка става. Може и с темперни бойчки да пробвате нанасят се по-добре и също се измиват с вода (но не всеки път перфектно) и тук таме малко чегъртане с карфица.
Със сигурност ще ви хареса :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия