Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Star Wars VII

(1/12) > >>

widowmaker:
Направих темата за да споделим мнения от филма.
Специално за мен филмът е пълен провал:
- Изсмукан от пръстите плитък сценарий от закърпени моменти от предните епизоди.
- Абсолютно безлично актьорско присъствие, визирам конкретно новите лица (и не само тях де)
- Липсва духът на поредицата, който го има във всички предходни филми, правени в период от 28г.,
   т.е. не е проблем, че е минало време, проблем е, че сценарият и режисурата са били твърде голяма
   хапка за устата на J. J. Abrams и човекът е заложил само на специални ефекти и нищо друго.
Така, че гледам на новото продължение като на някаква поредица за черен Мики Маус, който случайно
намерил светлинен меч и решил, че може да стане джедай, т.е. някаква тъпа Дисни пародия, правена
основно да се гледа на село в южните щати (където се ходи на кино с камиона, с който се извозват
л@йната от кравефермата), имаща случайно съвпадение на имена на герои от истинските Star Wars.

gzo:
По колко лв. бяха билетите ?

Adrian:
не се шашкай - ще има още 2 епизода хахахх! 

widowmaker:

--- Цитат на: gzo link=topic=4801.msg102414#msg102414 date=1450682870 ---По колко лв. бяха билетите ?

--- Край на цитат ---
11 кинта. Цената какво значение има в случая?

Mixy:
Правя уточнението, че още не съм гледал филма и не мога да го коментирам.

Но си мисля, че част от разочарованието около новата серия, което споделя Widowmaker, се дължи на факта, че когато са излезнали първите епизоди, всички сме били с по 30 и кусур години по-млади и възприятията ни са били други. Ако сега пуснат оригиналните епизоди без CGI графика на днешните тийнеджъри, не мисля, че в залата ще остане някой дори до средата на филма. Просто времената се менят...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия