Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Star Wars VII
widowmaker:
Изобщо не е до това, между 4-та и 3-та част има период от 28г. (1977-2005г.)
и въпреки това и двата филма се гледат на един дъх, докато тоя е насила.
По скоро е поради факта, че не е режисиран от Лукас, а от Абрамс, който е
режисирал примерно Армагедон (също доста плосък филм) и намесата на
Disney Studios. Просто не го могат хората и това е проблемът на 7-ма част.
Adrian:
Добре ,че почнаха снимките на Прометеус 2 - ще си изплакнеш възприятията ;)
liro4605:
Това което не ми допадна:
Декора на Сокола беше много зле в сравнение с този от преди години.
Актьора в ролята на Рей някак не ми беше подходящ.
По едно време имах чувството,че гледам Властелина на пръстените.
Като за човек едва ли не насила вкаран в залата и с предубеждения,че няма да ми хареса мога да кажа,че излезнах усмихнат.
Нещо,което ме учуди.В малките комични моменти от филма смеха в залата беше с забавени реакции.Май вече се ходи на кино за показност и да се похвалиш,че си гледал филма.
Микси,може би си прав в това,което казваш,остаряваме :haha:
Общо взето при наплива ,борбата за билети,правостоящите места,вмъкването в киното по нелегален път за да се стигне до 36пъти гледане на „Завръщането на джедайте“ днес няма как да се случи с този филм.Не бих го гледал и 2ри път.Без Харисън може би щеше да е още по-голяма провал.
Не съжалявам за 6те лева ;D BB-8 ме спечели,колкото и да бях предубеден,че няма да ми допадне.
widowmaker:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4801.msg102419#msg102419 date=1450689136 ---Добре ,че почнаха снимките на Прометеус 2 - ще си изплакнеш възприятията ;)
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Е тая тъпня ако не е римейк на "Пришълецът" с много малки изменения...
Единствено Итерстелар от филмите, излезли в последните 2-3 години
става като фантастика.
Best Ripper:
Ето я елементарната истина за Холивуд... Преливане от пусто в празно...
Въпросния филм не съм го гледал, а и нещо хич не ме тегли... Просто след напъните на 3-а серия някак си да върже действието със следващата "стара" 4-а определено ми се струва, че темата е напълно изчерпана... И всякакви опити за продължението й са единствено от комерсиални цели, но без никакви нови идеи. Просто се набляга на компютърната шарения и накрая ще се стигне до горчивата истина... Че виртуалното тотално нае*а реалното... :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия