Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на j.k.kolev
j.k.kolev:
Адри, разбира се, че не се сърдя, нито има на кого нито защо :yes:
Продължавам с довършителните работи по макета, скоро се надявам и Н0f да въведем в експлоатация, но има някой трудности около тази теснолинейка. Почти завърших Н0е като баластиране, но остават около гаровите пространства за оформление. Съвсем скоро ще пусна нови снимки, надявам се и видео.
j.k.kolev:
Скоро не съм показвал схемата на трасето:
Отразени са всички трасета в окончателния си вид, в т.ч. и Н0f на гара Н0m.
Няколко снимки и от най-малката и най-късата железница на макета - Н0f, от мината до товарната част на гара Н0m:
на път за мината:
Подвижния състав и релсите са на Busch.
j.k.kolev:
Поглед и към гара Н0е:
в дясно другата мина - вече изоставена
все пак, реших да оставя някакво минимално товарно движение в Н0е, макар и само донякъде в изоставения товарен клон Н0е
буренясала къщичка и останки от дизелов локомотив край гарата:
и към гарата
Е, има още какво да се довършва в около гаровото пространство :yes:
j.k.kolev:
И две клипчета набързо направени на H0f, колкото да се добие представа как върви влакчето:
https://www.youtube.com/watch?v=LBP7pnP4d4w
https://www.youtube.com/watch?v=pdISksYdgjI
Въглищата тръгват към разтоварището на гара Н0m:
още не съм сигурен след колко курса на Н0f ще се напълни един вагон на изглеждащата внушително огромна(на фона на тези мъници), теснолинейка Н0m, но след някакво време, най-после влакът тръгва към ТЕЦ-а.
и така стига до спирката Н0/Н0m, където се намира глухия коловоз за разтоварване на иначе изглеждащите доста калорични въглища :)
откъдето по тази лента, въглищата се качват в предприятието:
преди време изглежда че, Н0m е влизала и в самия ТЕЦ, но връзката е вече прекъсната
Гара Н0/Н0е се сдоби с допълнително осветление:
j.k.kolev:
Да отдадем и заслуженото на бат Венци -The Ripper, който героично и търпеливо запои всички релси на Н0f, както и за цялостния му принос за развитието на проекта :drinks: :hi:
И така, довършителните работи макар и със забавени темпове вървят. Както бях писал някъде по-горе, все още нямам кой знае каква концепция за около гаровите пространства. Засега са тези дълги и празни паркинги, но не знам, хич не ми харесва така. Мислех преди време за някакво малко трамвайно трасе до гара Н0/Н0m, бутафорно, без реално движение, но това за по-нататък. И без това има още доста работа по декорацията на макета.
Ще спомена и за една идея, която е в процес на развитие. Ако се вгледате в актуалната схема по-горе, ще видите че от големия тунел на трасето на Н0, от гара Н0 към коридора излизат вече три коловоза - двата главни и едно малко отклонение със стрелка още в самия тунел. Ето го:
Замислям да направя някоя малка, българска челна гара(например Хисаря) на модули. Не стигна обаче времето тази година за стартирането на този проект, който за да се реализира така като аз го искам с всички подробности и детайли около самото гарово здание, изисква доста предварителна работа и подготовка. Връзката която оставям за тези бъдещи модули към макета ще бъде именно тази и през около един метър дълъг мост през коридора, ще влиза в кухнята покрай едната стена. Ако проекта се реализира успешно, може да помисля и за други неголеми български глухи гари.
Докато се започне и завърши работата по тази идея, реших да използвам нароченото за тази цел място. През лятото, докато бях по-свободен, направих два модула с размери около 380х70см, сглобих ги в кухнята и ги свързах към макета. На модулите ще направя няколко варианта на гари - изцяло пътническа, комбинирана товаро-пътническа, изцяло товарна, може и единично трасе с обръщателно ухо скрито в планина да отива и да се връща към макета. Е кухнята(дневна) отесня с едни 70 см, но сърце да е широко :).
То пък и една кухня беше..... ;D
За да не възпрепятства минаването през коридора, моста ще е подвижен - ще се маха когато не се кара, модулите също са лесно разглобяеми и през повечето време, когато не се карат влакове активно ще стоят на прибрани на терасата. Релси, баластра, сгради, зеленина, дървета и други, няма да бъдат залепяни за плотовете, от една страна за да могат бързо и лесно да бъдат прибрани, от друга - същите да участват в следващи проекти. Ще има малко табло за управление на сигнализацията и положението на стрелката за връзка с макета в тунела. Стрелките в самите гари ще се местят ръчно, поради честата промяна на местата им. С цел избягване на дерайлиране, катастрофи и късо съединение, на всяко от двете главни табла на макета има индикация, за положението на стрелката в тунела. Самата тя ще може да се управлява от всички табла, касаещи движението на влаковете в Н0. Светофара на връзката към макета е свързан с положението на стрелката - при зелено е обърната в отклонението.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия