Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на j.k.kolev

<< < (12/37) > >>

Ivo Nedkov:

--- Цитат на: Mixy link=topic=4807.msg102851#msg102851 date=1452502647 ---Ще се радвам на още снимки, по възможност от по-голямо разстояние,както и на
преходите между стаите, защото това все още не мога да си го представя в цялост.
--- Край на цитат ---

Да, ще очакваме автора да потвърди дали pach
правилно е направил плана на трасето.  :)

Adrian:
Оставете автора да си смени ключалките , че Пацо му изкара акъла  :drinks:

pach:
Иво крайно време е да ми напишеш правилно никнейма, иначе ще си мисля, че нарочно го правиш...
Вече два пъти става да не четеш внимателно...

Живко не си сменя ключалките, ами е твърде зает човек.
Нали не смятате, че този проект е станал за един месец...
 :lol: :lol: :lol:

j.k.kolev:
Извинявам се, за дългата пауза, както ще видите обаче малко по-късно, по съвсем обективни причини :hi:
Пламен, съвсем точно успя да начертае главното трасе, коловозното развитие в клоновата мрежа, едва ли е от голямо значение, за общата идея на макета, така че още веднъж - благодаря Pach!
Сега, още малко снимки от този проект за повече детайли от двете индустриални зони. Първо в района на Кел, по-малката стая, в дясно на чертежа по горе там където свършват двата коловоза:

след малко зеленина:
следва - изоставена вече малцова фабрика(май се използва само като склад), кран за разтоварване на въглища и други насипни материали, може би някаква инсталация за биодизел, речен терминал за горива, завод за фуражи. А, най-напред и входа на тунела за другия район

сега се прехвърляме в отново бившия хол, тук вече съм представил всичко - завода, гарата, крана за въглищата на ТЕЦ-а, цистерните за горива към рафинерията.

j.k.kolev:
Така- гледаме на чертежа дясната стая и по-специално след стрелките, чрез които влаковете се включват в главното трасе в двете посоки. Тук се затваря малък товарен кръг с гърловина за формиране на товарните композиции. Тук са разположени ТЕЦ, рафинерия, контейнерен терминал, които пращат и получават вагони от другия район.
Първо товарния кръг и гърловината:

сега контейнерния терминал:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия