Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на j.k.kolev
Gervasii:
Браво!!! Много ме изкефи! Само така и чакаме бурно освещаване и рязане на рентата! А на сеирджиите във форума да внимават да не си прехапят езиците!
j.k.kolev:
Няма да е лошо, особено в атмосфера на неподправен реализъм(гара Искър например), да се полее новото начало - приветствам идеята :drinks:
Паце, помислих сериозно върху твоето предложение. Аз също съм привърженик на дългите междугария, няма да забравя, на стария макет при един от първите пъти когато пуснах композиция по изграденото главно трасе, бях около висящия мост на Кел. Тръгна влака от гарата и през коридора изчезна към хола. По едно време обаче, спря и да се чува, мина може би половин минута, която естествено ми се стори цяла вечност и тъкмо реших, че е станала катастрофа, чух шум от тунела и след малко цялата композиция се появи....яко е наистина. Реалността и реализъма, обаче често се разминават, обратния завой през коридора при това в тунел си беше грешка. Проблем имах с пътническите композиции, както вече писах, влязох в неравен спор с геометрията и физиката. След дълго напасване, пилене на релси, дограми и нерви, с външната линия нещата горе-долу се оправиха, вътрешната обаче приемаше предимно товарни влакове, което естествено объркваше ГДВ. Проблема щях да реша с пробив след моста на стената, но както и да това вече е минало.
Истината, е че за такъв обратен завой на коридора, трябва повече място. Не че въобще липсва, но все пак останалата част от апартамента, съвсем не съм я отписал и няма как да заема твърде голяма площ от въпросния коридор. Освен това, държа на това с едно навеждане да имам достъп до целия макет, а твоят план предполага прекъсване поне на две места, което означава десетки навеждания при всяко занимание на макета. Аз доста мислех от пети коловоз на централната гара да направя един пълен само товарен кръг в цялата стая. Дизелов локомотив с няколко вагона е приятна гледка да си обикаля из индустриалните клонове, но прекъсването на достъпа около вратата на терасата, дори и само с един мост ме отказа. Отделно от това, завода, както и теснолинейката 760мм трябва да изчезнат при твоето коловозно развитие, да не подценяваме и поддръжката на твърде дълго трасе от сам човек.
Старанието ми сега е, да се получи разнообразен макет, без обаче да е претоварен с прекалени амбиции и предизвикателства. Сериозно внимание, ще обърна на зеленината около, линиите. С шарен пейзаж от иглолистни, смесени и широколистни гори, както и планински възвишения и съоръжения като мостове и тунели, смятам да компенсирам, движението, най-вече на Н0-та в една равнина. По-малките влакове ще се качват и слизат, но важно ще бъде, двете теснолинейки, Н0м и Н0е, да се разминават визуално една от друга на достатъчно голямо разстояние, тъй като аз лично не съм виждал две такива междурелсия по някакъв начин да кореспондират помежду си в реалността, а не бих се отказал от нито една от тях. Наистина си ги обичам :yes:. Място все пак има, ще използвам повече тунели около невралгичния възел на трите линии.
Промених и първоначалния си замисъл, Н0е да е само работна теснолинейка за насипни материали, от мината до ТЕЦ-а, каквито все още действат в Румъния например. Все пак, нейния чар си остава именно пътническото движение, локомотив с два-три вагона. Като гледам скоро ще има и български подвижен състав с такова междурелсие &bgflag
Все още проекта, не е съвсем окончателен, така че има върху какво да се мисли
daddy_g:
БДЖ състава го има:
j.k.kolev:
Мисля и още нещо - при сегашния план, таблото за управление ще бъде в коридора, от там видимостта към макета е може би най-добра. Обаче това означава влизане и излизане при всяка смяна на ПС, закачване и откачване на вагони, маневрена дейност, все пак има три челни теснолинейни гари и два промишлени клона. Отделно от това планирам, излаза през коридора да е разглобяем и в случай на ремонт например, махам основата връщам двете врати на стаите и след седмица най-много :yes: възстановявам обратно всичко. Таблото поставено там обаче ще затрудни връщането на електрическата част допълнително. С тези съображения си мисля, дали да не го изградя там някъде между терасата и хола с видимост към двете стаи? :scratch_ones_head:
mitko0888:
От самото начало си мислех че ще може да се управлява от всяка стая. Поне за гарите, които са в стаята и се виждат, а пък в другата стая автоматично да не се допускат нежелани ситуации. Което не пречи да има и управление "в коридора" или от където се вижда по-голямата част от макета.
Честно казано на мен (ако имах такъв макет) би ми липсвало място, където да се разположа и да си го гледам ... та дори и само в едната стая да е. Тези проходи според мен стават само прав да стоиш, съответно не виждам място за сладка раздумка, за чашата, за ядките и т.н.
Също така мисля че спокойно може да се организира подземно ниво, на което да си стоят наредени (десетина) композиции, и от там да се показват, да си вършат работата и да се връщат и сменят с други, а не всеки път да се вадят от кашони и да се редят. Може и като глуха гара да е, естествено невидима.
Липсва и възможност за обръщане на посоката. Макар и на голяма площ, един влак като излезе от една страна на гарата ще се появи от другата, т.е. ще си обикаля само в неговата си посока. И при това в равнинно трасе.
На това НОм задължително бих направил едно ухо в дясно, в центъра на стаята, долу,където пише НОф Буш, има достатъчно място, има и тунел (за да не се вижда и да не разваля реализма). Мисля че и горе в дясно (на ъгъла на балкона) ще се събере още едно ухо, отново може да е скрито в тунел. Поне за тази теснолинейка да не се правят маневри и да не се откача и закача локомотива. Пък и нищо не пречи влакът да влезе в такъв тунел, да постои малко и да излезе пак оттам, но вече обърнат в обратната посока.
Не разбрах какъв е бил проблема с пътническите вагони и завоя в коридора? Дори и най-дългите вагони си минават по достатъчно малки радиуси. Особено ако не се виждат не би трябвало да е проблем да слагаш нещо около 450 мм.
Това са само някои мои личностн иразмишления ... Не ги взимай на сериозно. Вижда се че нещата добре ти се получават. Всеки си прави макета така, както си му харесва.
Давай нататък. Ще следя с нетърпение развитието ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия