ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Oтново привет!

(1/3) > >>

ida_ili:
Честита Коледа влакови моделисти!  :drinks:

И така, след почти 5 години , ще ви кажа отново здравейте!  :) С нов, почти стар ник , не ми го прие стария , по обясними причини.  Тук поствам старото си представяне, за да се сетите коя съм .
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3142.0.html

Регистрирах се с определена цел- да издиря хората, които се занимават с влаково моделиране в Смолян и околността. Ние със съпруга ми живеем вече от месец и половина в Родопите. По стечение на обстоятелствата и проблеми с неговото зрение, нашия влаков макет няма да бъде дострояван от него. Пренесен е в България в края на 2012 г( не съм го виждала още в какво състояние е и колко поражения има по него от пътуването и престоя в един гараж, където пребивава. )
Аз  много размишлявах над ситуацията и смятам, че такова нещо не бива да бъде погубвано, а и аз все още имам желание да лепя тревички и човечета с размер 2 см :). За това ми дойде идея- да открия място, където този модел да бъде монтиран и да радва децата на град Смолян. Както може да бъде доразвит и да достави радост на моделистите от района - действайки по него.  Ще се радвам да подкрепите идеята ми и да създадем нещо хубаво, красиво и забавно от любимото ни хоби, в полза на децата на града. Можете да ми пишете , давате идеи, съвети, и... така . Поздрав от мен- Илиана Брьомер.
За да ви подсетя за нашия макет- ето блога ми:

http://diva-edel-art.blogspot.de/2010/10/blog-post_17.html

Adrian:
 Добре дошла отново   :hi:   

Много благородна идея !!!

Весели празници !

Best Ripper:
Привет на мерклинистите!  :drinks:

В Смолян има само един участник - Станимир с ник тука gzo...

Gervasii:
Радвам се, че отново сте сред нас и че сте намерили пристан в едно от най-красивите места в България-Родопите!!! :clapping: Ще се радвам да се видим! Весели празници и щастлива нова година! Да ви донесе много любов и уют, щастие, късмет и здраве!

pach:
Здравейте и от мен!!!
Радвам се, че не сте ни забравили!

По въпроса за идеята, аз винаги съм оптимист за хубавите неща.
Но в случая силно ме съмнява дали щ еизлезе нещо, по две причини.
На система Мерклин, каквито са вашите влакчета, има само един човек в БГ който работи с нея и той не е близо до вас.
А иначе (но в друга система) в близост до вас имаме само един член на този форум.

За съжаление това е положението у нас на този етап.

Може би ако се обърнете към кметството или някое детско заведение в района, ще имате все пак някакъв успех с начинанието.

Ще следим с интерес развитието, разбира се!
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия