Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвалете се с най-доброто от колекцията ви.

<< < (2/6) > >>

stivi1504:
Аз много не си падам по старите машини, но да си призная  зеленият е уникален! Определено ме впечатли. Коя фирма го произвежда, че не съм го виждал досега?

mitko0888:

--- Цитат на: stivi1504 link=topic=4816.msg102894#msg102894 date=1452713450 ---Аз много не си падам по старите машини, но да си призная  зеленият е уникален! Определено ме впечатли. Коя фирма го произвежда, че не съм го виждал досега?

--- Край на цитат ---

цък

stivi1504:
Благодаря! Някак си предчувствах, че ще е на Роко, понеже такъв пиковски модел не съм срещал досега. А и честно казано не съм се и интересувал от моделите на парни локомотиви. Аз си падам по по-съвременните машини. Но всъщност затова създадох тази тема- за да разбера всеки какво предпочита, и да видя нещо, което досега не съм виждал, както например този парен локомотив. Но за съжаление никой друг няма желание да представи моделчетата, които го кефат. :( :(

mitko0888:

--- Цитат на: stivi1504 link=topic=4816.msg102896#msg102896 date=1452716727 ---... Но за съжаление никой друг няма желание да представи моделчетата, които го кефат. :( :(

--- Край на цитат ---

Стиви, веднага след като създаде тази тема, pavel75 ти показа три страници с теми, в които всеки си е посочил по нещо - като му е направил по-кратък или по-подробен обзор. Има и един друг раздел - моята колекция - където също ще намериш много модели, които всеки си харесва от своята си гледна точка.

mitko0888:
Също така може да погледенш и разделът за създаване, ремонти и ... на модели. Там хората са си написали какво са ремонтирали и подобрили на любимите си модели. За мен, например, ми е много ценно ето това старо пико. Когато бях по-малък от теб само подсмърчах по този локомотив и никой не отваряше приказка да ми го купи за 11.50 лв. След това, в зората на "демокрацията" си го взех от Германия и бързо видях до къде се е променил жп моделизма, а пък в настояще време успях да си го направя и външно, и вътрешно, така че да ми е приятно да си го гледам и карам ...
Или пък ето това, с което видях че с до 200 лв. може да се намери чудесен локомотив, и макар и да е с "най-доброто от известните" задвижвания може да се подобри така, че да не слиза от трасето.

Разгледай и питай.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия