Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на muncho

(1/42) > >>

mill:
Е, и аз почнах след толкова много перипетии,пресмятане и т.н. и т.н.. Първоначалния замисъл/дето бях споменал/ за макет се оказа много голяма лъжица за моята  уста ::).На место го префасонирах трасето и ето какво се получи: прикачените файлове.
Размерите са му 3,20х1,60 м. :o.Като не можах да измисля наклони и пр. ,ще наблегнем на гарата и...като опънем едни житни поля -може и да се получи както казва тука един колега- голям черен кон препускащ през прерията и бълващ дим ;D ;D
Ако не Ви затруднява може да кажете кво мислите ....
Ако темата още не е за този раздел-нямам против да я махнете ;)

toniemi:
Вземи си направи трасето удвоено,че после ще съжаляваш. :'(

schatsi:
имаш място и за наклони....кръстосай трасето на две нива извън гарата ...мисля че ще стане по-интересно...

mill:
 :)Kak ли не го кръстосвах,извивах ,накланях...не става и не става ,херкулеса гачи на Пампорово го качвам ;D,така буксува.Място трябва и тва е...Де да знам ...аз не успях и затова реших да правя -ширнало се поле широко ::)
Към Тони -да е без стрелка от "горе" ли...

toniemi:

--- Цитат на: muncho link=topic=482.msg4878#msg4878 date=1210451176 --- :)Kak ли не го кръстосвах,извивах ,накланях...не става и не става ,херкулеса гачи на Пампорово го качвам ;D,така буксува.Място трябва и тва е...Де да знам ...аз не успях и затова реших да правя -ширнало се поле широко ::)

--- Край на цитат ---
Не се излагай с тези наклони,притрябвали са ти.Малко ти е мястото за тях.Удвои си трасето.За да направиш наклон на късо разтояние,за да стане пресичането на два пътя на различни нива,трябва едното трасе да слезе с полвин наклон надолу,а другото трасе,полвин наклон нагоре.Така в точката на пресичане ще имаш достатъчно височина.В такъв случай,гарата и останалото ти трасе ще е на кота нула(т.е в твоят случай с тази дъска трябва гарата и останалото ти трасе да им подложиш нищо с полвин височина на точката на пресичане на двете нива или да прорежеш шпертплата за долното ниво).Дано си ме разбрал :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия