Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на muncho
schatsi:
--- Цитат ---Не се излагай с тези наклони,притрябвали са ти
--- Край на цитат ---
....Тони не отричай ,че снаклони ще е по интересно...
--- Цитат ---За да направиш наклон на късо разтояние,за да стане пресичането на два пътя на различни нива,трябва едното трасе да слезе с полвин наклон надолу,а другото трасе,полвин наклон нагоре.Така в точката на пресичане ще имаш достатъчно височина.В такъв случай,гарата и останалото ти трасе ще е на кота нула(т.е в твоят случай с тази дъска трябва гарата и останалото ти трасе да им подложиш нищо с полвин височина на точката на пресичане на двете нива или да прорежеш шпертплата за долното ниво).Дано си ме разбрал Усмивчица
--- Край на цитат ---
;) ;) ;)...току що му реши проблема... :D ;D ;)
mill:
Разбрах те ,ама....аз така бях направил .Влиза влака в тунела и изчезва на долната земя ;D,върти, сучи там долу и от другия край на тунела излиза пак отгоре...на същото ниво.Викам си -отдолу място бол ,ще стане ...Едно е да искаш,друго да го направиш и 3 да можеш...Не можах да го направя като хората,кьопава работа :'(.Майната му ,ша видим така как ще стане. ::)
toniemi:
--- Цитат на: schatsi link=topic=482.msg4880#msg4880 date=1210452402 ---
--- Цитат ---Не се излагай с тези наклони,притрябвали са ти
--- Край на цитат ---
....Тони не отричай ,че снаклони ще е по интересно...
--- Цитат ---За да направиш наклон на късо разтояние,за да стане пресичането на два пътя на различни нива,трябва едното трасе да слезе с полвин наклон надолу,а другото трасе,полвин наклон нагоре.Така в точката на пресичане ще имаш достатъчно височина.В такъв случай,гарата и останалото ти трасе ще е на кота нула(т.е в твоят случай с тази дъска трябва гарата и останалото ти трасе да им подложиш нищо с полвин височина на точката на пресичане на двете нива или да прорежеш шпертплата за долното ниво).Дано си ме разбрал Усмивчица
--- Край на цитат ---
;) ;) ;)...току що му реши проблема... :D ;D ;)
--- Край на цитат ---
Язък,разбрал си ме.Но не напълно,удвои си трасито че... ;D
С този метод за слизане и качване на трасетата се намалява двойно ра.зтоянието за наклона
mill:
Ем утре ша го мисля, ??? ;D,като ида.И той като твоя макет -на село:)
toniemi:
Докато побликувах предишното си мнение,ти се изказа и разбрах,че нищо не си разбрал ;D
Внимавай,ще го обясня с думи,защото не мога да ти го начертая.
Вземи една вилица,сложи я на нивото на очите си,хоризонтално,така че да виждаш само единият и зъб.Всички зъби са в една равнина.Вземи изкриви един зъб нагоре.Ти искаш да имаш на върха на вилицата разлика между хоризонталния зъб и изкривения 1см.Да ама този наклон е стръмен за влака.За това,ти изправи малко зъба,така,че на върха да имаш само 0.5см разлика с хоризонталата.Вземи и изкриви друг зъб надолу,така че и между него и хоризонталния да има пак 0.5см разтояние.Сега отново имаш разтоянието от 1см между двата изкривени зъба,но вече наклона е два пъти по-малък и влака ще ти върви с интерес ;)
Двата изкривени зъба символизират двете трасета,които се пресичат на символичното разтояние-1см.Хоризонталните зъби символизират кота 0,тоест гарата и останалата част от трасетата.Изпотих се да обяснявам ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия