Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на muncho
Best Ripper:
Няма нужда нищо да пипа Мунчо. Той е писал, че снимката не стои добре заради фотоапарата. Научете какво е това преекспонирана снимка и тогава давайте съвети. Ако развали реалното осветление /което съм сигурен, че е съвсем добре/ само заради някакви си снимки и изкуствен представителен реализъм, после като му видите на живо макета и ще почнете да му давате обратния съвет - слаби са ти, Мунчо, крушките.. дай им повече ток. :nono: Разберете, че едно е снимка, друго е реалното... Колкото и да са напред вече технологиите... :hi:
XRISTO:
Да си мащабира осветлението в 1:87! :lol: :lol: :lol:
Да смята там колко лумПена е 60 ватова крушка, да дели на 87..... :haha: :haha: :haha:
widowmaker:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=482.msg52729#msg52729 date=1295440909 ---Няма нужда нищо да пипа Мунчо. Той е писал, че снимката не стои добре заради фотоапарата. Научете какво е това преекспонирана снимка и тогава давайте съвети. Ако развали реалното осветление /което съм сигурен, че е съвсем добре/ само заради някакви си снимки и изкуствен представителен реализъм, после като му видите на живо макета и ще почнете да му давате обратния съвет - слаби са ти, Мунчо, крушките.. дай им повече ток. :nono: Разберете, че едно е снимка, друго е реалното... Колкото и да са напред вече технологиите... :hi:
--- Край на цитат ---
Ами те "съветниците" повечето са сапунеркаджии, виж какви снимки качват :)
Кой ти разбира от преекспонирана или недоекспонирана снимка?
:haha:
mill:
--- Цитат на: muncho link=topic=482.msg51497#msg51497 date=1293740458 ---(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Аз снимам с т.н.турбо сапунерка Panasonic FZ8. Лампите на гарата светят със същия интезитет като на къщите,но цитираната снимка е правена със SONY R1. и там времето за нощна експонация е в много по-големи граници от колкото при panasonic-мин.15сек :yes:
;D,към критиците-заповядайте ,каквото не ви харесва ще имате пълна свобода да го поправите. :good:Отдавна си мечтая с още някой да човъркаме по макета,Все пак 4 или 6 очи виждат по добре от 2. :dance1:
Best Ripper:
Шт-шт-шт... никви критици по макета ти.. да си правят своите.. твоя само ще го развалят... :pleasantry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия