Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на muncho
Maktub:
--- Цитат на: muncho link=topic=482.msg6559#msg6559 date=1212525581 ---Ето планината над тунела.Някой беше казал ,че топи листове А4 в разтвор на С200.Реших да пробвам и аз .Определено е по лесно отколкото да ковеш летвички,ама как подгизва ...С OSB плоскости ми е плота,като изсъхне ще кажа дали е имало проблем с ускване или измятане на същите ;)
--- Край на цитат ---
NoHaB беше майсторът на тази технология. На мен също ми хареса и макар и да не съм я пробвал все още, ми се струва, че трябва просто да изстискваш отделните листове малко повече. Да, ще станат малки топчици, но пък ще бъдат и по-сбити, съответно – по-здрави впоследствие, а и не рискуваш овлажняване. Другият вариант, вероятно е извадените листове да се оставят за малко да се оттечат в стар гивгир или в нещо подобно и тогава да ги омачкаш и поставиш на макета.
pach:
Надявам се не си забравил да осигуриш достъп до тунела , при евентуална катастрофа?
Става много добре!!!
:)
NoHaB:
--- Цитат на: Maktub link=topic=482.msg6562#msg6562 date=1212537274 ---
--- Цитат на: muncho link=topic=482.msg6559#msg6559 date=1212525581 ---Ето планината над тунела.Някой беше казал ,че топи листове А4 в разтвор на С200.Реших да пробвам и аз .Определено е по лесно отколкото да ковеш летвички,ама как подгизва ...С OSB плоскости ми е плота,като изсъхне ще кажа дали е имало проблем с ускване или измятане на същите ;)
--- Край на цитат ---
NoHaB беше майсторът на тази технология. На мен също ми хареса и макар и да не съм я пробвал все още, ми се струва, че трябва просто да изстискваш отделните листове малко повече. Да, ще станат малки топчици, но пък ще бъдат и по-сбити, съответно – по-здрави впоследствие, а и не рискуваш овлажняване. Другият вариант, вероятно е извадените листове да се оставят за малко да се оттечат в стар гивгир или в нещо подобно и тогава да ги омачкаш и поставиш на макета.
--- Край на цитат ---
Изпуснали сте една подробност....Не се топят листовете във разтвор а се мажат със четка със чисто Ц200...
А след това се слагат малките листчета със лепило за тапети и т.н....Обяснявал съм го във някаква друга тема ама не знам коя.... ;D
mill:
E ся отиде коня в ряката :o ;D ::).Ама да ти кажа и така става,само дето със сушоара духам,че -течее,всичко тече.Но няма поражения засега.Интерсно,че се стягат и съхнат листовете хартия ;)
P*S* Нищо не става,за бога братя -не с разтвор ,а с чисто лепило С200,става екстра.Всичко хвърлих и наново почнах тунела.Пак навреме,че както взе да мухлясва корка от т ая влага...бе ще се научим бе,нема накъде другаде ;D 8)
mill:
Гара Оберритерсгрюн ;D някъде в Австрийските алпи, очаква своите пътници ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия