Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на muncho
toniemi:
--- Цитат на: Maktub link=topic=482.msg7593#msg7593 date=1214564749 ---Хех, за N и Z си е направо форма на медитация ;D 8)
--- Край на цитат ---
Като разглеждате снимките на моят макет в Z ,моля,вгледайте се в семафорите и уличните лампи-САМ съм си ги правил. :oСемафорите са със светодиоди СМД-монтаж,възможно най-малките.Лампичките са от КОНРАД-1.2мм.По голями са от светодиодчетата.
mill:
--- Цитат на: toniemi link=topic=482.msg7594#msg7594 date=1214565204 ---
--- Цитат на: Maktub link=topic=482.msg7593#msg7593 date=1214564749 ---
--- Край на цитат ---
Като разглеждате снимките на моят макет в Z ,моля,вгледайте се в семафорите и уличните лампи-САМ съм си ги правил. :oСемафорите са със светодиоди СМД-монтаж,възможно ной-малките.Лампичките са от КОНРАД-1.2мм.По голями са от светодиодчетата.
--- Край на цитат ---
Ставаш за снайперист.Човек с воля и характер ;) ;D
mill:
Понеже бг фото,пак не работи >:( ,ето тук няколко снимки .Гарата е почти готова,разгледайте пък кажете как ви се струва направеното от любител моделист ;) Сложих и 1-я от общо 8 светофора.
Тук http://www.railwaypassion.com/?cid=172 вече е по лесно за разглеждане ;)
Der Hetzer:
Това да разшириш перона на гарата (дето се пада 1-ви перон, 1-ви коловоз) ми се видя доста хитра идея, браво, харесва ми. Чак сега се замислих, че дори и най-могъщите произвеждами гари (дори и Фридрихщадт на Фалер) се с едни такива тесни стандартни перончета... Твоята е станала супер, поздравления 8)
Vlado:
Бравус! Много добре става!
А аз пък другата седмица (понеже до понеделник ме няма) ще се постарая да сложа горните снимки в галерията на Мунчо в главния сайт. То... кое си требе, оно си сака, са казали шопите. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия