Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на muncho
pach:
Абе само на мен ли ми се струва или има промяна в разположението на релсовите трасета - разглеждах снимкити от начало до тревата около тунелният портал и нещо не връзвам - май има промяна поне в мястото на една стрелка?
Колкото до тревата - при Жоро има листове , като най-атрактивните за мен са тези със шарената такава.Има нюанси върху различно зеленото , които са в жълтеникаво (поизсъхнала трева!) , червеникаво и кафяво - и всичко това на един лист , като разглеждах кашончето с листовете , от тия шарените не видях два еднакви.Сториха ми се супер-даже си купих и аз един за проби...
mill:
--- Цитат на: pach link=topic=482.msg9265#msg9265 date=1219988148 ---Абе само на мен ли ми се струва или има промяна в разположението на релсовите трасета - разглеждах снимкити от начало до тревата около тунелният портал и нещо не връзвам - май има промяна поне в мястото на една стрелка?
Колкото до тревата - при Жоро има листове , като най-атрактивните за мен са тези със шарената такава.Има нюанси върху различно зеленото , които са в жълтеникаво (поизсъхнала трева!) , червеникаво и кафяво - и всичко това на един лист , като разглеждах кашончето с листовете , от тия шарените не видях два еднакви.Сториха ми се супер-даже си купих и аз един за проби...
--- Край на цитат ---
От стара коза яре си ти :),аха верно има малка промяна,първоначално стрелките отгоре,бяха към тунела.Нещо не се връзваше спирката,та затова ги изместих малко.А тревицата при Жоро,за негова радост -свърши ;D
misho_tabakoff:
--- Цитат на: muncho link=topic=482.msg9248#msg9248 date=1219954079 ---...
Мишо ,не знам майна ;).Гара Бон -само като си я представя колчаво е "прасе"...Ама смело напред,почни първо от нещо по-малко ,после гарата за 3-4 дни си я направил ;).
Ти виж там 4 вагонното намери ли? ;) ;D
--- Край на цитат ---
Не .... дебна да го ..... но и неговият ред ще дойде. Не съм те забравил.
pach:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=482.msg9271#msg9271 date=1219990214 ---Не .... дебна да го ..... но и неговият ред ще дойде. Не съм те забравил.
--- Край на цитат ---
Кой дебнеш бре ???
;D ;D ;D
misho_tabakoff:
--- Цитат на: pach link=topic=482.msg9275#msg9275 date=1219991238 ---
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=482.msg9271#msg9271 date=1219990214 ---Не .... дебна да го ..... но и неговият ред ще дойде. Не съм те забравил.
--- Край на цитат ---
Кой дебнеш бре ???
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Ми вместо да цитирам, съм натиснал директен отговор, и се получава наистина странен пост с неясно съдържание ..... :D ;D
Редактирах го, да няма въпросителни и после посинителни. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия