Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Много добър концерт!
TheJackal:
Хе, хе, хе!!! Сомо хард, хеви и рок - най-яката музика!
Ако на някой му трябва нещо за слушане и ползува DC++, може да мe намери на следния адрес: glx.hopto.org:412, ника ми е същия: TheJackal. В момента лично съм шернал над 200 GiB само такава музика, а имам някъде към 2 ТiB.
Който му трябва някаква музика, нека ми пище - смятам, че ще му помогна! ;)
Adrian:
--- Цитат на: Maktub link=topic=483.msg4947#msg4947 date=1210507523 ---И при мен е хард и хеви, макар понякога да имам малки забежки от здравата железария.
Адри, ти не беше ли в "Орион", преди двадесетина години?
--- Край на цитат ---
Орион беше първата ми банда ; 79-90 г , като последните 5 години бачкахме и с Милена ;
после Ера , Ер Малък , Роберта и т .н ;)
XRISTO:
Ами Милена и мене ме кефи.Но трябва да тръгвам - W.A.S.P. няма мен да чакат , я!
Ще покуфеем с жената- и тя е в правилния коловоз!
KRAKOMOBILA:
Twist Sister рульоз.. Концерта беше супер, като изключиме бутаницата от която се задушавах (е все пак е концерт) и, че ми взеха парите ама здраве да е, важното е хубава музика да има. И от Ренегат съм доволен. Иначе аз слушам Axel Rudi Pell, Scorpions, Rainbow, Twisted Sister, Whitesnake, Slipknot, System of a Down, Trapt, Metalica, Red Hot Chilly Peapers, Ренегат, БТР, Ера и още много, много зднайни и незнайни войни :)
Жоро:
Не чувам нищо за AC DC. При това ни е в специалността.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия