Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Много добър концерт!

<< < (4/12) > >>

XRISTO:
И този не беше лош,ама верно на Sister беше по-як!Просто са по-големи купонджии. ;D
Апропо, KRAKOMOBILA,откраднали са ти парите или си ги похарчил,не разбрах?  ???

Maktub:

--- Цитат на: Adrian link=topic=483.msg4968#msg4968 date=1210522814 ---
--- Цитат на: Maktub link=topic=483.msg4947#msg4947 date=1210507523 ---И при мен е хард и хеви, макар понякога да имам малки забежки от здравата железария.

Адри, ти не беше ли в "Орион", преди двадесетина години?

--- Край на цитат ---

Орион беше първата ми банда ; 79-90 г , като последните 5 години бачкахме и с Милена ;
после  Ера , Ер Малък , Роберта и т .н ;)

--- Край на цитат ---

Хе, светът верно ще се окаже малък Ъ! ;D Ехеее, значи още кога съм ти ходил на концерти... Последния беше в читалището до немската гимназия по повод изпращането в казармата на басиста на "Орион", с когото пък впоследствие се оказахме в едно поделение. Не му помня името, само фамилията (ех тези казармени навици) - Симеонов. Даже през август '87 с теб сме се засичали на морето в тогавашния "Дружба" макар и покрай общи познати  ;D Поздрав за отминалите времена:

"Хиляди дяволи слизат отгоре на нашите плещи лягат,
черни, космати със свойте тризъбци човечеството налагат.
Ние стоиме със болка изпълнени, злото край нас витае,
хей, ти, човечество, стига си пъплило, ти векове се мотаеш!
и т.н."

или пък:

"В твоя свят изстинал криеш лик невинен
със омраза трижди зареден.
Плесенясал, зъл и страшен скиташ се прокажен..."

Айде да не ги пиша целите текстове, ти си ги знаеш  ;D ;D ;D

Adrian:

:o ! - ти направо ме удиви !!

pach:
Брях , мамка му , всичките сме динозаври явно , щом и една и съща музика слушаме ! Железари сме си и в кръвта , освен с колекцийте ни ;D
Имах период след тежка работа , отмарях с Пърпъл , че дори се изхитрявах и да спя нощем на неговите парчета , за ужас на родителите ми тогава!Ех какви времена бяха , каква музика само .
Кракомобила е един от малкото на който явно не трябва да се обяснява че AC/DC не е само електротехника и че Блек Сабат не е "певец"... >:(

Vlado:
А за Rush какво ще кажете? Това е любимата ми банда.
А навремето слушах яко Celtic Frost и всички ми се дивяха как мога да го правя. Пък те си ме кефеха... ;)
Какви времена бяха - аз с дълга коса, фланелка на Iron Maiden, която буквално се разпадна върху ми от носене, малиий! :)
А тея дни нещо възродих интереса си към Slayer. Дейв Ломбардо, барабанистът кърти със свирнята си. То, Адри знае, споделих с него, че се занимавах известно време и аз с музика (бях барабанист), та тоя Ломбардо ми беше идол, но така и не успях да се науча да свиря толкова бързо... язък, ама може някой ден и да успея...
:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия