Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Много добър концерт!
zazo:
Хехе, аз и до ден днешен потропвам съботно-неделно с едни пичове, ама съвсем аматьорски за кеф, иначе и на мен вдъхновението ми, та да започна като малък в гиназията, беше батко Дейв.
Че съм далеч от истината и че едва ли някога ще свиря на прилично ниво ми е ясно, но пък кефа е голям.
EMPEROR:
Ами аз така съвсем аматьорски посвирвам на китара и обаждам некви вокали... освен да си направим и група хахаха
vania85:
Едно време в техникума и ние имахме банда "ТФМО Ломоносов"- свирих на бас ;) Сега от време на време измъчвам една 12струнка в къщи, но това става все по-рядко :( Това са и моите любими групи, като на "toniemi" ;D ;D ;D
--- Цитат ---При мен се слуша рейнбоу,пърпъл,уайтснейк(любимецът ми Дейвид Ковърдейл),джърни(със Стив Пери),пинк флойд,ейша(asia)алан парсънс,e.l.o.,форинър,канзас,лед цепелин,Гери Мур,смоуки,стикс,алфа вила роксет и др.
--- Край на цитат ---
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=483.msg4993#msg4993 date=1210538831 ---И този не беше лош,ама верно на Sister беше по-як!Просто са по-големи купонджии. ;D
Апропо, KRAKOMOBILA,откраднали са ти парите или си ги похарчил,не разбрах? ???
--- Край на цитат ---
Ми 20 похарчих и 20 гепиха и така. :-X
XRISTO:
--- Цитат ---Ми 20 похарчих и 20 гепиха и така.
--- Край на цитат ---
Ами то специално за гости цените по центъра бяха напомпани.А това с гепенето - случва се,но при нас по принцип не е много често явление.Може и да е някой гастрольор,дошъл за концерта специално.
А що се отнася до музиката,то аз слушам какво ли не (без чалга,разбира се).Като се започне от поп и техно , та се стигне до рок и метъл.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия