ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Предлагам да отпаднат *.gif и картинки в подписа ...

<< < (5/7) > >>

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: Adrian link=topic=484.msg4973#msg4973 date=1210523559 ---

Виж , гот е да гледам картинки , но ако влизам 1-2 пъти ...после става досадно! :0
Не се сърди - нищо лично

--- Край на цитат ---
Скъсах се да се сърдя  ;D. Айде сега всички тия дет ме нарочихте, отчет по един вагон в H0, като компенсация за нанесените морални и психически повреди върху мене.  ;D ;D

XRISTO:
...а иначе за картинките , не ми пука и не ме дразнят,но щом болшинството са против,то и аз съм съгласен да ги няма.  ;)

toniemi:

нанесените морални и психически повреди върху мене.  ;D ;D
[/quote]Внимание ПОВРЕДЕН!!! ;D

schatsi:

--- Цитат ---Утре примерно вървейки по улицата се срещнем, много по лесно ще се познаем и пием по едмо малко "Балантайче"! 
--- Край на цитат ---
...щом е за спорта...ще се изтипосам на портретче...пък някой може и да почерпи... наздраве ;)

Жоро:
За Бога братя! Махнете ги подписите!! Нервят. Ще ме прощавате Любо и Красене. Понеже сте с още неукрепнали организми - за вас по бира(малка) :P
Идеята с фото под ника е много добра, ще ми се отвори работа с фотошопа.
Шатци, приятелю, не си мисли, че като си сложил тая малка снимка няма да бъдеш разпознат в редичката. С теб сме видни от всякъде ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия