ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Предлагам да отпаднат *.gif и картинки в подписа ...
pach:
Ииииииий!!!! Тълъмор дю-ю-ю-ю, Балънтайнннннн!!!
Ами и аз се включвам тогава...очаквайте продължение ;D ;D ;D
П.П.Готов съм и аз !!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: Жоро link=topic=484.msg4991#msg4991 date=1210537653 ---За Бога братя! Махнете ги подписите!! Нервят. Ще ме прощавате Любо и Красене. Понеже сте с още неукрепнали организми - за вас по бира(малка) :P
Идеята с фото под ника е много добра, ще ми се отвори работа с фотошопа.
Шатци, приятелю, не си мисли, че като си сложил тая малка снимка няма да бъдеш разпознат в редичката. С теб сме видни от всякъде ;D
--- Край на цитат ---
Бе и ти ли бе ? ;D ;D ;D Как можа очаквах подкрепа ;D Нещо от сорта "Той Красен е млад простено му е, оставете го намира, купете му голяма бира" И така нататък ;D
Жоро:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=484.msg5066#msg5066 date=1210606040 ---...Нещо от сорта "Той Красен е млад простено му е, оставете го намира, купете му голяма бира"
--- Край на цитат ---
Той Красен, че е млад, млад е, че му е простено, простено му е. Но да го оставим на мира - АБСУРД. Не стига, че сме малко, ами да губим и бодрата смяна. Да, да!! Няма такива филми, ще му вземем някое голямо вагонче, да си го джитка и да му се радва. А като стане "Живущ във форума", тогава - една голяма бира ;D
KRAKOMOBILA:
Под голямо вагонче разбира ли се 4 закачени на едно да пише БДЖ на друго MAV, на трето OSE и на последното CFR :o ? Ако е така пропускам Бирата. ;D
Жоро:
То твойто вагоче бая големичко стана, я по-добре нещо по-късо и голяма боза ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия