Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Усъвършенстване на Piko Taurus

<< < (2/6) > >>

stivi1504:
Снимах го и с неговите другари. Опнали са се на почивка ;D ;D
Тях също съм почнал да усъвършенствам, но не точно по този начин. Френският локомотив е напълно готов, а стрелата е още в обработка, но скоро и тя ще стане.
Пребоядисването им ще обясня в отделни теми.
А сега още снимки: :haha:

vankata86:
Браво Стиви,отлична работа.Продължавай в същия дух.Много ми харесва как правиш моделите си да се доближават по скоро до истинските локомотиви.Ако ги състариш малко ще изглеждат още по яко.Пускам ти да видиш как съм си състарил Людмилата.

stivi1504:
Здравей!
Наистина много се радвам, че ти харесва това, което съм направил. Абсолютно си прав- правя всичките си модели да изглеждат, или поне да се доближават, до истинските, както стана Тауруса. Може би днес ще пусна и темата как съм направил  Лима BB 15008, а после и  Пико ICE 3.

Много ти благодаря за съвета. И аз съм обмислял състаряване на моделите, но аз по-скоро ги харесвам повече изчистени.  Състаряването ми идва малко повече. Затова просто допълвам детайли, които са обикновено доста, особено при локомотиви, които са ниска серия, както BR 182 на Пико.
Така че отново ти благодаря за предложението, но на мен много не ми харесва състарения вид. :yes:
И поздравления за твоите локомотиви. Изглеждат страхотно!

Ivo Nedkov:
Поздравления  за добрата работа и на двама ви.
stivi1504, на снимките се вижда и част от макета ти.
Беше писал че ще го представиш когато го завършиш,
но няма да е зле да публикуваш няколко снимки да видим до къде си стигнал...

stivi1504:
Благодаря ти Иво!
Добре, с удоволствие ще го покажа.
Ще го снимам, но когато имам повече време.
Аз не исках да го показвам още, понеже има неща, които трябва да се довършват, и не знам дали много ще се харесат недовършени.
Затова исках да почакам малко със снимките. Но щом има интерес, което е много добра новина за мен, тогава ще намеря време, и ще го поснимам.
Засега съм се ориентирал да поправям, или пребоядисвам, вагони и локомотиви. Затова, може би 2 седмици, не съм пипал нищо по макета.
Ще го постегна и подредя малко, че да не се излагам.  :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия