Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът в HO на Станислав Георгиев

<< < (11/12) > >>

stivi1504:
Здравейтее!!!

Ето ме отново с още снимки от макета. :yahoo:
Ще продължа с по- вътрешната част на града. :yes:

Надявам се да ви хареса! ;D

Снимки и пояснения:

Това е така наречената от мен градска сцена - влюбените, които с нетърпение чакат да се видят отново и си махат :give_heart: :give_heart: :give_heart:
Изгледът от сградата е един от най-хубавите и вдъхновяващите за художниците :haha:

Продължавам още по-навътре след кметството, а именно- красивата ъглова къща, както и сградите около нея, които я правят сгушена и още по-сладка :blush2:

И понеже времето не достига, това е общия изглед на града отгоре. Понеже имах запитвания по този въпрос- ето, вече може да  поогледате и да видите коя сграда къде се намира :yes: :) :)

Следва продължение!!!

Благодаря за вниманието!

stivi1504:
Здравейте!

Продължавам със снимки на макета ми 8)

Сега малко ще сменя темата с града, за да вкарам малко разнообразие.

Днешната част за показване е именно тази- извън града :yes:

Снимки и обяснения:

Така изглежда товарното отделение на макета. Много съм доволен от получилия се резултат,
защото отдавна го бях замислил - и сега... е реалност. Почти завършен, вече може спокойно
да кажа, че почти нямам някакви довършителни работи. Оградата вече е пребоядисана, сложено е светещо
осветление (с благодарност към Адриан за лампите) тира, вагоните и кранът са заели съответните си места...  ;D :)

Иии отивам към главния път, където лампите са сложени на мястото си.
Те са със съвсем леки орнаментни очертания, защото именно малко по- надолу
е центърът на града  ;) ;)

И продължавам малко по- надолу, където пространството около супермаркета се развива.
Лампите (които ще се фиксират правилно) са подбрани специално за тази част, която е една от най- оживените на макета.
Съвсем скоро тротоарът ще бъде готов, ще има колчета, знаците ще бъдат поставени както трябва,
както ще има и малко озеленяване за цялостната свежест на самото пространство. :good:

Връщам се назад, близо до товарната зона. Точно отдясно от нея се намират полетата.
Там също претърпя промени, като озеленяването почти е приключило, и остава да
сложа ръчно направената от мен върба, за която ще дам повече информация по- натам :good: ;D

До скоро!

stivi1504:
Здравейтее!!

Днес ще отклоня малко досегашното развитие на темата, като ще включа
снимков материал как се развива макетът в частта на града, а именно новите
попълнения, които са от важно значение.  ;D :blush2:

Започнах с оформянето на пешеходните части, както и затворените пространства между тях. :dance1:

Снимки и пояснения:

Началото стартира от това пространство, което е между пекарната и пазара.
Именно тук, където са очертанията, ще седи живият плет и съответният паваж около него. :good:
Цялостното поставяне го осъществих трудничко, понеже има доста очертани извивки, но този проблем
го реших като по извивките сложих боички, които страшно много ми помогнаха  :good: ;D

Следват снимки от етапите  на фиксирането и поставянето на живия плет.

И резултатът, който според мен се получи супер и съм много доволен.  :dance1: :yahoo:
Всичко изпъкна, допълни се, остават само поставянето на цветята и допълнителни детайли. 8)

stivi1504:
Здравейте отново!

Днес ще продължа с макета, но само със снимки :good: ;D
Засега съм съсредоточил развитието главно в градската част. :yes: :)

Само един съвет- снимките се виждат много по-добре, ако ги отворите!  :good:

Следва продължение ;D

stivi1504:
Здравейте!

Малко снимчици от макета;D ;D

ПС: Таурусът е напълно завършен!

(Една обща на тримата ми красавци- хаха)

Скоро започвам да се занимавам с нови участъци от макета, които ще доразработя

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия