Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът в HO на Станислав Георгиев

<< < (10/12) > >>

stivi1504:
Зравейте!

София 70, кръговото ,в моя случай на макета, има смисъл. Ако го нямаше- накъде щеше да продължи една уличка... в града?  ;D ;D ;D
Макетът изобщо не е голям, и гледам да има от всичко по малко, но и да е добре замислено. Понеже разглеждам и твоя макет, виждам,
че е доста по-голям, разполагаш с много място, но имам и на предвид, че е от градски тип. Нормално е да ти липсва някое разклонение,
въпреки, че аз имам такова, на направено с павета. Няма за какво да ти се сърдя, всеки има гледна точка на нещата. :good: :) :)

Ето го и разклонението

Pach, успокой се, ето сега ще покажа снимки как е вече е завършено кръговото, където дърветата не са изчезнали, а и не е замислено да
изчезват. Но ,за съжаление, забравих да поснимам как го направих до този резултат, но нищо де, вижда се.

Първо направих лампи, после сложих още цветя по зелените площи, а по-натам и повече детайли ще направя... ;D

Много съм доволен от резултата! :lol: :) :)

София 70:
Повечето снимки дават по-добрър изглед към макета.Тук вече се вижда ,че има смисъл, особено за бензиностанцията. От него се влиза и в гарата.Не знам само дали може да се влиза и към улицата,където е пекарната?

stivi1504:

--- Цитат на: София 70 link=topic=4848.msg107530#msg107530 date=1493223118 ---Не знам само дали може да се влиза и към улицата,където е пекарната?

--- Край на цитат ---

Не, оттам минава само трамваят :) :) :)

stivi1504:
Здравейте!

Извинявам се, че не съм качвал скоро нищо, но ето ме тук :clapping:

Продължавам със снимки на макета ми...
Те не са много скорошни, защото нямам толкова време да се занимавам с макета, но все пак- да покажа :dance1: ;D

Градът започна да се заформя, започнах изграждане на зони за отдих, пешеходни алеи, детайли около централната зона.
Съвсем скоро ще покажа и живите плетове, още лампи и нещо повече... но след известно време.

Сега да се съсредоточа към темата, с която започнах а именно- градът :good:

Ето и малко снимчици със съответните пояснения към тях- все пак да продължа със стила си :lol: :lol: ;D

Започвам с първата главна зона, която си заслужава да покажа, вече доста променена... Слжих осветление, пейки, дървета, а скоро- табели за туристи, кошчета, колчета и др., а отстрани на паважа- ще има жив плет. :) 

Продължавам на ляво... където стигаме до доста непозната част, за която потребителят София 70 ме бе попитал. И сега ще отговоря със снимка- именно тук минава само трамваят, без коли и други превозни средства. Трамваят е направен ръчно, частите осигурени от Адриан :victory:
Този кът "желае" доста работа, но ще стигнем и до там. ;)

Иии продължавам надясно- пазарът... Доста вече завършен, липсват само детайлизиране отново с кошчета, фонтани и други допълнителни елементи. :yes:
Забравих да спомена, че на тази снимка се вижда и етапът, където започнах с живия плет. :)

Малко различен изглед на пазара за по- обща представа.

Понеже не ми остава повече време- следващият път още... :good: :good: :yes:

pach:
Като гледам пича как се е тръшнал на стола от последната снимка, явно е пиян!!! Сигурно той е обърнал надписа обратно зад едрогърдата сервитьорка... :lol: :lol: :lol:
Става все по оживено градчето ти! Трамвая е интересен.
Този "лош" Адриан!!!  :punish: :friends:
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия