Тема 2- подготовка за поставяне на асфалтов път и паваж.Първо да започна с няколко думи.
Тази част ми се оказа много трудна. Не знам как повечето правят своите пътища, но аз ще покажа моя.
За изграждането - отне ми доста време, понеже не бях правил такова нещо. В началото не знаех как да започна и му ударих на много мислене. Но ,в край на сметка, успях.
Реших да ползвам отново за основа картон, но само за главния път.
Самото разположение вече го бях предварително начертал, защото едно е да си го представяш, а друго- да е направено в действителност.

За този етап съм използвал следните неща:
1. Лепило C-200
2. Плоска четка с големина, не по-малка от 11-ти размер.
3. Картон с дебелина от 0.5мм
И да започваме!
1. Първо, както казах по-горе, обмислете много добре къде и как ще е разположен пътят.
2. След като имате представата, начертайте пътя, дори и да не го имате (моят е купен).
3. За основа можете да използвате картон, който ще осигури по-добро залепване на пътя, поне при мен е така.
4. След като сте начертали пътя върху картона, изрежете и оформете отделните части от него.
5. За всяка отделна зона, както при мен кръгово, отбивки и т.н., селектирайте отделните части от картона за определеното място в зоната.
6. Залепете картона.
Сега всичко в снимки, като използвам същите стъпки.
1. Обмислете много добре къде и как ще е разположен пътят.
2. След като имате представата, начертайте пътя.

(Както казах, при мен има доста отбивки, както се вижда и на тези снимки. Това са отделните зони, за които съм отделил различните изрязани части от картона)
3. За основа можете да използвате картон, който ще осигури по-добро залепване на пътя, поне при мен е така.
4. След като сте начертали пътя върху картона, изрежете и оформете отделните части от него.
5. За всяка отделна зона, както при мен кръгово, отбивки и т.н., селектирайте отделните части от картона за определеното място в зоната.

(Картонът е изрязан, оформен по очертанията, селектирани са отделните части, готови за залепване на местата им)
6. Залепете картона.