ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Казусът с Urko

<< < (3/10) > >>

pach:

--- Цитат на: Mixy link=topic=4852.msg111841#msg111841 date=1527687245 ---... и помията, която ти изливаше в продължение на години с над 130 поста от името на urko....

--- Край на цитат ---

Нали не смяташ (за втори път те питам), че хората тук са балами и не могат да видят всъщност (това все още не си го изтрил)  въпросните 130 поста!?
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=profile;area=showposts;u=1422

Та къде в тях е тази твоя " помия", също могат да преценят и сами, колкото и да го повтаряш (не си Гьобелс все пак)!?

Колкото до хората тогава на оная маса в бирарията,  все още си мислехме, че всички сме приятели и се доверявахме един на друг. За това и ми бе зададен въпроса, на който отговорих усмихвайки се, че със съседа сме в комбина, но почти всичко си е негово. Духът на разговора беше такъв. Даже един от вас (не ти обаче) смеейки се, го каза това за IP-адреса.  И всички се смеехме и всички знаехме, какво точно е питано и какво е отговорено!!!
Не знаехме, обаче, че после ти ще ползваш това и ще си направиш разследването. Всъщност събра само казаното на масата в указващи линкове и публикации.
Искаше и среща, дори телефон на въпросния урко, за да го занимаваш с нашите глупостни. Дори след като разбра,
че често пътува и искаше ( поне на мен така ми бе предадено)
да го търсиш дори зад граница!!! Но стана глух, защо и по какви причини бе се стигнало до там. Пардон - слушаше всъщност само другата страна ...явно като единствена рИална. И дори остави
излиянията и, за разлика от изтритите оценки от урко.

Ето още нещо дето си личи точно какво всъщност се получи така:
Графата е за отрицателно.ниту оценки:

pach.....................67
Best Ripper...........41
urko.......................27
( сбора от последните двама е ...68!!!)
Но пряко обидните коментари за мен, пускани
дори в оценки към трети лица е още,си стоят, защото отказа
да ги изтриеш, и могат да се видят в съответния потребителски линк. рИалността беше такава тогава и се вижда и сега.
Макар и с изтрити оценки дадени от урко, резултата е 67-68!!!
И никога не съм бил първи, позволил си да плюя по опонента си.
Винаги съм "го" следвал в оценките. И това може да се проследи
ако някой има нерви да чете темите съм които са прикрепени линковете от коментарите и отрицателни.ните оценки. По дати и часове.

А ти се опитваш да ме убедиш, че не си разбрал и не си знаел преди да станеш администратор и по-късно, да "проведеш разследването по казуса урко". Как само звучи - направо по-лошо и от "световен тероризъм"!!! Добре, че поне не отричаш присъствието ти на онази маса...

Но дума не споменаваш
, защо се стигна до казуса урко.
Та дори и сега защитаващ липсващият потребител, вадейки старите  казуси.

Казах, че намесеният от ТЕБ отново урко,
засяга и тогава, и сега доста хора, външни и вътрешни, които сами ще решат дали да ти отговорят. А ти ми искаш очни ставки като някакъв прокурор. ТОВА обаче не може да бъде мое и твое решение, защото не знам дали хората желаят повече да участват във водевила "Пламен настъпи мотиката"!
Аз мога само да ги питам (външните и тогава отказаха), а вътрешните сами могат да преценят и решат тук.
Колкото и да наблягаш на лъжец, измамник и манипулатор, хората ме познават достатъчно и слава богу си имат свое мнение. А аз както вече го казах спе спокойно и не ми пука с твойте нападки.
Но вече се замислям какво пък толкова,
направихме, та защитаваш като "матросов на амбразурата" баш оня мошеник  и сие - неграмотния вишист,който сам се разкара от тук, пак след една модулна среща на КЖМБ???
Май не е само заради едни двусмислени линкове които сам върна. Може би не очакваше такъв резонанс от едно запитване. Сега има и второ - за книгите.
Ама ...да не настъпя пак мотика няква...

То и не очаквам много ( желание за чудеса)
от онези хора в бирарията, защото само след кратък
 период от време, един реши, че видео със "сапунерка"
са по-добре от мойте клипове с НD-камера,
друг реши да наложи своето си мнение за модулното развитие на BGTT, въпреки останалите шест мнения, и в крайна сметка получи клуба, такъв какъвто го искаше, но го закри след 6 месеца (а може и още да не е закрит - не ми пука,
макар да помолих да ми каже когато и това стане), трети се оттегли от моделизма по семейни причини.А дали
бяха такива (?) само той може да каже.
Или просто предпочете  така да изглежда.
Друг, и тогава, и сега е отвратен от развитието на нещата и пише изключително рядко вече тук.
А във форума на БГТТ пък въобще кой ли писа, когато се оттеглиха!?

Така,че не очаквам да се включат, нито
тая някакви надежди какво точно ще кажат - потвърждение или отричане.
Още повече, че си спомням кога точно и при какви обстоятелства като никога до тогава, и никога след това всички вкупом ме подкрепихте тук...в този форум, не в другия.

--- Цитат на: Mixy link=topic=4852.msg111841#msg111841 date=1527687245 --- Както и да е, преживях го, но с теб компромиси повече няма да правя, нито ще ти позволя отново да коментираш работата ми като администратор (което е забранено в т. 2.7 от правилата).

--- Край на цитат ---

Аз в уговорени мачове отдавна не участвам. Хем си то преживял, хем намесваш пак казуса с урко, хем не желаеш да чуеш цялата истина, като се криеш зад правилата.
Дори сега ми се налага да те коментирам.
Направо съм си готов за наказание.
Ще видим към неделя какво и как ще се получи.
Само не ме обвинявай, че аз настъпвам мотиката. Ти намеси "казуса" вместо да
направиш това което направи след като се извини на Хетцер-а.  На Хетцер-а се извини и публикува изтрито, а на мен  ми подлоги мотиката. Даже трябва да се радваш - нали услужливо ти я настъпих...отнова.
Но станалото е вече свършено - оня тема е замазана и приключена, даже част от нея вече е тук,  а тая пъкпослужи само за отклоняваща вниманието сякаш.
 Опс, ...е и аз... да настъпя отново мотиката, въпреки че с извинението си съм Хетцер-а, практически се съгласи с четиримата, които се осмелихме да коментираме там!!!!
За това казах, че този случай за мен отдавна е приключен.
Пък ти ме обвинявай колкото си искаш - явно нещо не си удовлетворен от резултата, та отново намесваш урко и казуса му!!!

Mixy:
Жалък си, даже не знам защо още си губя времето с теб.

Но тъй като с поредния си пост с енциклопедична дължина и клоняща към 0 полезна стойност вече открито започваш да намесваш и другите хора от тесния ни кръг и вече несъществуващия клуб BGTT, нека и те се изкажат относно мен, теб и urko. Нека и те кажат как виждат и си спомнят нещата. Без очна ставка, без прокурор, без съд и присъда. Нека потвърдят тук и сега, че не само сме подозирали за теб и двойствената ти същност, но те са разбрали съвсем правилно твоето "двойно положително отрицание" и са знаели със сигурност за теб и за това което правиш чрез профила на urko. И въпреки това са си траели и са гледали сеира, който твориш. Въпреки това са те оставили да си развяваш коня необезпокоявано и да обиждаш всички останали от името на urko. Въпреки това, не ми казаха, когато те разследвах и изрично говорих с всеки от тях и ги питах дали има нещо което не знам или което пропускам относно теб и urko.

Шатов, Зазо, Жоро, Рефил, Митак - ваш ред е!

Съжалявам, че бяхте замесени по този начин, но е време да се включите и вие в разрешаването на този спор. Знаехте ли със сигурност какви ги върши Пламен чрез неговото второ "аз"? Само аз ли бях този, който "пак не е разбрал" и после "се е направил на ударен"?

Явно е настъпило време разделно за един от нас двамата (аз или Пламен) относно писането в този форум, затова открито заявявам, че дори и само един от гореизброените да е разбрал правилно намеците, алабалистиките, позитивно-негативните внушения и т.н. изявления направени от Pach на някоя от нашите сбирки, но по каквато и да е причина след това да си е замълчал, нека просто да го каже (може и на ЛС) и аз ще се откажа от ролята си на администратор на мига. А ако някой форумен член и/или приятел на Pach (но истински човек, а не анонимен прякор) реши публично да пише тук и успее обективно да обори кое да е от моите решения или наказания спрямо Пламен, съм готов веднага да напусна не само поста на администратор, но и форума въобще.

Давайте!

Жоро:
Милене, мога да кажа за себе си, но мисля, че и останалите изброени биха казали същото - аз бях, съм и ще бъда убеден, че под urko се подвизава Pach. Споделял съм мнението си с не един форумист. Беше тъжно да гледа човек, как му се присмиват хората зад гърба на Пламен с тази негова двойна самоличност.
Въпрос на време беше urko да бъде изваден на светло. Още не мога да разбера безмислената упоритост, с която Пламен продължава да твърди, че такъв човек реално съществува. Ако urko наистина съществува и Пламен не го крие под претекст, че видите ли, човекът е много притеснителен, никой тук няма да го изяде, ще се извиня. Но до тогава за мен ползването на повече от една регистрация си е нарушение на правилата и подлежи на санкция, независимо за колко голям или малък хобист става дума.

Mixy:
Жоро, всички го подозирахме, но това, което той твърди сега е различно. Пламен твърди, че специално с нас е споделил своята тайна двойнствена природа. И всички вие сте го разбрали това и сте знаели, а само аз не съм разбрал и после съм се правил на ударен. Едно е да подозираш някой, друго е той да ти го каже и ти да го знаеш, пък макар и само за себе си.

Та питанката е: ти знаеше ли със сигурност че Pach е Urko? Узна ли това, когато бяхме заедно в онази кръчма? Само аз ли не вдянах тогава за какво става на въпрос?

zazo:
Момчета, понеже директно ме попитахте мога да кажа следното:

Последните няколко години не съм следил форума редовно, поради факта че тук за влакове и железница все по-рядко става дума.
Горната тема не съм я чел цялата и нямам такова намерение. Така и не разбрах защо изплува отново 2 години по-късно. Нали е изтрита регистрацията, имаше санкция и нещата приключиха.
Защо трябва да се търси някаква криворазбрана абсолютна справедливост и да се занимава целия форум с това. На мен ми е приятно да си пия бирата и с двама ви, все ми едно какво, кой, как, защо е Урко.

Този форум не е живота ни, но тук предпочитам да чета и пиша за влакове.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия