Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Съвети за макет
pavlinbg:
Благодаря на всички за съветите до този момент! В крайна сметка се спрях на този вариант за макет в Н0
Сравнение с първоначалния замисъл удължих дължината на коловозите в крайните гари на 1,55 - 1,7 м., като обособих и малка разменна гара /горе в ляво/ свързана с клонов участък.
Макетът ще е модулен и е с размери 3,67 м. х 2,5 м. /9,18 кв.м./. Модулите ще бъдат разположени покрай стените на стаята.
Релсовата система е Piko H0 A-track system /отказах се от Tillig Elite, тъй като за нея се изисква опит при работа с гъвкави релси, какъвто аз на този етап нямам / . Минимален радиус на кривите R 421,88 мм.
Концепцията ми е следната: Движението ще е единично, с отворено коловозно развитие между три гари /две челни и една малка разменна гара/. Ще има и клонов участък /в средата/, който ще завършва във фабрика. По трасето ще има два тунела и един мост.
Управлението ще е аналогово с изолирани участъци и електрическо управление на стрелките /за което разбира се допълнително ще имам въпроси/ Стремежът ми ще е да премина към дигитално управление на подвижния състав.
Подвижният състав ще е на БДЖ, 3-та до 6-та епоха /допускат се и изключения :) /. Предвидил съм да се движат четири пътнически композиции /включващи локомотив с максимум три пътнически вагона/, два директни товарни влака и един маневрен /обслужващ клоновия участък/.
Разбира се, живот и здраве, в хода на работата най-вероятно ще възникнат и някои промени...
Сaprycorn:
На твое място аз бих направил поне една от двете челни гари наистина челна-само с една стрелкова гърловина и приемно здание перпендикулярно на коловозите, както при варненската и бургаската гари. Така ще имаш и по-дълги коловози, а може и по-голям брой.
schatsi:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=4868.msg104602#msg104602 date=1465858526 ---На твое място аз бих направил поне една от двете челни гари наистина челна-само с една стрелкова гърловина и приемно здание перпендикулярно на коловозите, както при варненската и бургаската гари. Така ще имаш и по-дълги коловози, а може и по-голям брой.
--- Край на цитат ---
...това е добра идея ! Аз бих ти предложил и още нещо . Двете крайни гари да са на различни нива от основното трасе . Може да повдигнеш едната с 12-15 см а другата да я свалиш с толкова . Повдигането и свалянето да става със спирала на завоите ,стига да ти го позволява мястото. Така ще имаш по- дълги междугария и ще е по-интересно. И помисли дали да не "накъдриш" малко дългия прав участък...
pavlinbg:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=4868.msg104602#msg104602 date=1465858526 ---На твое място аз бих направил поне една от двете челни гари наистина челна-само с една стрелкова гърловина и приемно здание перпендикулярно на коловозите, както при варненската и бургаската гари. Така ще имаш и по-дълги коловози, а може и по-голям брой.
--- Край на цитат ---
Това е интересна идея! Така макетът ще изглежда по-реален и по-красив. Но тук проблемите са два - пространството, което ще се спести от премахването на втората гърловина, няма да се използва за удължаване на коловозите, а ще се използва за построяване на перпендикулярен перон и приемно здание; - нямам възможност да удължавам повече дължината на модулите, тъй като долу в дясно е вратата на стаята.
Оставих втората стрелка, с оглед удобство при маневриране.
Но при всички случаи ще опитам такъв вариант, живот и здраве, когато наредя модулите.
pavlinbg:
--- Цитат на: schatsi link=topic=4868.msg104606#msg104606 date=1465913132 --- ... И помисли дали да не "накъдриш" малко дългия прав участък...
--- Край на цитат ---
Имах подобна идея, но в този мащаб, на това пространство, ефектът не е кой знае какъв. Добра работа за това би свършила гъвкава релса, но както писах по-горе, още не съм се сблъсквал с такава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия